Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @tomek4446 Tomasz na koniec filmiku oczekiwałem groźnego spojrzenia rasowego karka,a tu takie dobrotliwe wejrzenie😎 A poważnie to gratuluję postępów,mało komu się chce,zwłaszcza startowania z czymś zupełnie nowym w dojrzałym wieku. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @tomek4446, zawsze wiedziałem, że masz jaja. Ale, że aż żelazne? Gratulacje! 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Nowy75 napisał: ,a tu takie dobrotliwe wejrzenie😎 To nie dobroć na mojej twarzy , a śmiech przez łzy , że byłem takim idiotą i dałem sobie doczepić tą 20 -tkę 21 minut temu, Nowy75 napisał: mało komu się chce,zwłaszcza startowania z czymś zupełnie nowym w dojrzałym wieku. Nie powiem , że jest łatwo się zmobilizować. Szczególnie jak w pierwszym okresie musisz przywyknąć do bólu całego ciała, a efektów wizualnych czy siłowych zero. Teraz też ten ból mi towarzyszy na co dzień , ale stał się jakoś bardziej przyjazny. Mówi mi , że coś dla siebie zrobiłem. 15 minut temu, Kraft napisał: zawsze wiedziałem, że masz jaja. Ale, że aż żelazne? Gratulacje! A dziękuję. 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: The Course of Empire Thomasa Cole. Przypomniałeś mi młode lata. Jak byłem w podstawówce , a gazety czy tygodniki wydawane były na papierze z przemiału , wujek z ZACHODU przywiózł mi kalendarz ścienny. Były to dużego formatu reprodukcje znanych obrazów na błyszczącym lakierowanym papierze. Na pierwszej stronie był właśnie obraz Cole , który układasz. Po za tym były tam reprodukcje obrazów Bosha , Muncha , Botticellego ..... Oj , długo wisiał ten kalendarz. Gratuluje hobby , zapewne ćwiczy cierpliwość , a jak się ukończy to jest na czym oko zawiesić. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 44 minuty temu Napisano 44 minuty temu Dzieki. A jest, jest. Rzeczywiście, troche cierpliwości się przydaje. Ściągnąłem sobie ten obraz w dużej rozdzielczości. Jak powiększam to poprostu wow. Te detale. Zresztą jak układam Bitwę pod ... To jest niesamowite co człowiek potrafi zrobić. Ja nawet nie potrafię narysować poprawnie kota, a tutaj jeden z drugim takie rzeczy na płótnie odwalali. Takie cos to chętnie na ścianie zawieszę. 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts