tomek4446 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, DiBatonio napisał: Pamietasz jak wrzuciłem w "stopkę" co tam u mnie stoi, Mógłbyś nie przypominać . Do dzisiaj to rozkminiam 6 minut temu, Wing0 napisał: co to, a 99% nie słyszało także ten tego moge udawać ze nieźle to gra Ja też do tego doszedłem. Kupujesz niszowe z niszowych i nikt Ci nie podskoczy, możesz pisać co chcesz , stąd np. DBX A jutro będę robił obudowę do trafa na 100 V z mufy przejściowej BMP / cokolwiek to znaczy/, nikt takiej nie ma 1 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @tomek4446 za DBX masz +100 do charyzmy. 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu U mnie ProAc gra bez suba. Kolega muzyk od którego kupiłem wzmak dal mi suba w gratisie . Gdy usłyszał ProAci stwierdził , że do słuchania muzyki sub jest niepotrzebny. Włączam go tylko do ciężkiego rocka ido filmów 4 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Slawko69 napisał: U mnie ProAc gra bez suba. Kolega muzyk od którego kupiłem wzmak dal mi suba w gratisie . Gdy usłyszał ProAci stwierdził , że do słuchania muzyki sub jest niepotrzebny. Włączam go tylko do ciężkiego rocka ido filmów D2ki suba nie potrzebują jak się zadba o inne rzeczy, spokojnie mogłyby zagrać w ponad 20m². Z tymi subami wiecej pier.... ustawiania i mierzenia, że ja podziękuję 🤭 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Slawko69 napisał: U mnie ProAc gra bez suba. Kolega muzyk od którego kupiłem wzmak dal mi suba w gratisie . Gdy usłyszał ProAci stwierdził , że do słuchania muzyki sub jest niepotrzebny. Włączam go tylko do ciężkiego rocka ido filmów Jaki model proac i jaki wzmac? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, DiBatonio napisał: Z tymi subami wiecej pier.... ustawiania i mierzenia, że ja podziękuję Nie wiesz co dobre Mówię Ci , sub lepszy niż krzyżówki 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 33 minuty temu, tomek4446 napisał: Mógłbyś nie przypominać . Do dzisiaj to rozkminiam Moge jeszcze raz włożyć kij w mrowisko, zrobię zrzut zakładki "o mnie" i się skończy babci sra..e 😁😁😁 A kilka rzeczy doszło chyba 😁 4 minuty temu, tomek4446 napisał: Nie wiesz co dobre Mówię Ci , sub lepszy niż krzyżówki A jeszcze lepsze dwa suby, albo cztery. 8 minut temu, Mprezi napisał: Jaki model proac i jaki wzmac? Ja bym miał wiecej pytań, ale nie chcę zaczynać 🤭 A ProAczki chyba D2 R kolega posiada. Edytowano 1 godzinę temu przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @DiBatonio wszystko jest w miarę skrupulatnie obmierzone,do odsłuchu używam już tylko miarki taśmowej,ale wcześniej w użyciu były i laser i dalmierz. Dla ułatwienia sobie życia ustaliłem zwyczajnie pewne stałe punkty od których , lub do których odmierzam miarką . Mam znajomego, który twierdzi, że wystarczy , że przesunie kolumnę o milimetr i już to słyszy, trochę wątpię 😁. Mierzę każdorazowo, sprawdzając wcześniej punkty stałe wg których są ustawione kluczowe meble,szafka RTV i kanapa. Tylko tyle. Jeśli jednak odmierzam od osi,to jak róg podstawy standu ma stanąć na 125 centymetrze to staje,a jeśli tam jakiś ułamek umknie oku ,to i uchu też. Przynajmniej u mnie 😁 . 1 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, DiBatonio napisał: zrobię zrzut zakładki "o mnie" i się skończy Przepraszam za wszystko co do tej pory Ci zrobiłem i ewentualnie w przyszłości zrobię. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, tomek4446 napisał: Przepraszam za wszystko co do tej pory Ci zrobiłem i ewentualnie w przyszłości zrobię. Ja teraz nie wiem, czy się bać, czy cieszyć z niespodzianki 😂 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, DiBatonio napisał: Ja teraz nie wiem, czy się bać, czy cieszyć z niespodzianki Miało być miło , ale no wiesz , jakoś tak samo wyszło 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, DiBatonio napisał: D2ki suba nie potrzebują jak się zadba o inne rzeczy, spokojnie mogłyby zagrać w ponad 20m². Z tymi subami wiecej pier.... ustawiania i mierzenia, że ja podziękuję 🤭 Albo dokupic sobie Ta E88. Skubany strasznie ciagnie bas do dołu. Z subami jest fajna zabawa. Mnie sie spodobalo. I jak sie nie jest tak skrupulatnym jak Tomek to od razu zagra. Albo prawie od razu 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, Nowy75 napisał: Mam znajomego, który twierdzi, że wystarczy , że przesunie kolumnę o milimetr i już to słyszy, trochę wątpię 😁. A ja nie wątpię, ja kiedyś wyczaiłem, że coś nie tak mi grało i to bym powiedział wręcz zbyt pięknie 😁 Okazało się, że jedna kolumienka o 5mm była nie halo i nie teges. Tak, że ten. P.S. Założę się, że Umik-1 i REW by się nie skapnęły o te 5mm 😛 Edytowano 1 godzinę temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
audiowit Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ja tam nie zmienię zdania na temat pomiarow. Pamietaj, ze to kolejny przetwornik. Mnie wystarczy 1 w źródle. Dlatego szukalem zwrotnicy analogowej. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, audiowit napisał: Z subami jest fajna zabawa. Mnie sie spodobalo. I jak sie nie jest tak skrupulatnym jak Tomek to od razu zagra. Albo prawie od razu Witek, ja nie mam ani chęci, ani czasu, ani miejsca na suby. A RELe hmmm... Nie chce mi się, wolę słuchać muzyki, ostatnio częściej po nocach przez słuchawki, ale zawsze coś. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Czas wolny? A co to? Podobno miarą sukcesu czlowieka jest ilość wolnego czasu. To u mnie cos poszlo nie tak. W dobie, kiedy u mnie w branży nie jest rożowo muszę czesto odmawiać. Chcieli brac probki mojej sliny na klona Edytowano 1 godzinę temu przez audiowit 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, audiowit napisał: I jak sie nie jest tak skrupulatnym jak Tomek to od razu zagra. Próbuje połączyć najlepiej jak to będzie możliwe teorię / pomiary/ z praktyką / słuch/ 2 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Wlacz serce i intuicję. To daje najlepsze efekty. 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 48 minut temu Napisano 48 minut temu @DiBatonio 5mm to już poważne przesunięcie 😁. A serio, kiedyś nieco na odlew ustawiłem fotel do środka tej nóżki od szafki RTV i coś słyszę,nie jest równo. Podniosłem dupsko,a na środku fotela mam takie klipsy, które mają się zgrywać ze środkiem tej nóżki od szafki, patrzę,a tu klips trochę "uciekł" , wyrównałem i gut. Zmierzyłem go teraz specjalnie dla Ciebie,ma 23 mm średnicy 😁. Więc mogę przyjąć,że w cm już słyszę 😁 . Choć chyba o całego klipsa nie ucieklo. 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu 1 godzinę temu, Mprezi napisał: Jaki model proac i jaki wzmac? ProAc D2R I UR Sinfonia 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Nie wiesz co dobre Mówię Ci , sub lepszy niż krzyżówki A tak swoja drogą, system głowny sie zmienia, a ProAc nie. Chyba je lubisz? 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts