tomek4446 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu (edytowany) 53 minuty temu, misiekx napisał: Dorosły facet a przejmuje się opiniami obcych ludzi z forum. Też mnie to dziwi. A po za tym już dawno się z nikogo nie nabijaliśmy 53 minuty temu, misiekx napisał: Nietoperz Nietoperz to mógłby u nas pobierać nauki A'propos słyszenia. Mam gdzieś testy kolumn. Jak już skończyłem odsłuchy Dali , ProAców wróciłem do QLN-ów. Ustawiłem DBX , podpiąłem jak było pierwotnie. Włączam muzyczkę i mam wokal zdecydowanie z lewej strony. Myślę sobie , prawe ucho mam zatkane. Przywlokłem żonę , kazałem posłuchać , potwierdziła , że wokal jest bardziej z lewej i dodała coś o tym , abym sprawdził , bo zwykle nie ogarniam przeciwfazy. CO ! JA NIE OGARNIAM ! ZAWSZE OGARNIAM. Rozpocząłem proces eliminacji. Wypiąłem DBX , podłączyłem bezpośrednio pod DAC , to samo. Pomyślałem , wiem , lutowałem nowy kabel, może coś nie poszło , pewnie to , to. Po zmianie czwartego kabla stan się nie zmienił. Sprawdziłem ustawienia DAC-a , Eversolo , może gdzieś jakieś filtry, czy balans włączony. Nie , to też nie to. Wilgotność się zmieniła , temperatura poszła w górę ? I na koniec ...... spojrzałem za kolumny. W lewej były zamienione kabelki plus z minusem. W życiu się żonie nie przyznam ! Edytowano 5 godzin temu przez tomek4446 6 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu @Amarok jak chata wolna na odsłuchy to mogę nosić i ustawiać dzień w dzień 😁. @tomek4446 torpeduję Twój wątek. Może Ci Elaki wyślę na testy? Jak " zjedzą na śniadanie" Proaki będzie rewolucja na Forum 😁. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Nowy75 napisał: Może Ci Elaki wyślę na testy? Jak " zjedzą na śniadanie" Proaki będzie rewolucja na Forum Nie ma sprawy. Wyślę cennik. I od razu uprzedzam , że jak mają " zjeść na śniadanie " w teście to tanio nie będzie , ale da się zrobić . 3 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, tomek4446 napisał: Też mnie to dziwi. A po za tym już dawno się z nikogo nie nabijaliśmy 1 godzinę temu, misiekx napisał: 🤣🤣🤣 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, tomek4446 napisał: I od razu uprzedzam , że jak mają " zjeść na śniadanie " w teście to tanio nie będzie , ale da się zrobić . Kurczę,może wyjdzie taniej niż zakup nowych paczek😁 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Nowy75 napisał: może wyjdzie taniej niż zakup nowych paczek Jak mówimy o https://koris.pl/manufacturer/magico/magico-m9.html to faktycznie , taniej o powrotne koszty wysyłki Elaców Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 26.02.2026 o 12:21, DiBatonio napisał: U mnie co do milimetra te same odległości 😉 Czy widoczna 'firanka akustyczna' (wszak inna być nie może), nie łamie zasad symetrii? 😉 22 godziny temu, DiBatonio napisał: sznurek i ołówek do postawienia kreski na górnej ściance kolumny. Nawet taki sznurek murarski jest. 19 godzin temu, DiBatonio napisał: Gdyby szlo zajrzeć do zakładki "o mnie", dowiedziałbyś się co tam u mnie jest po kątach porozstawiane 😁 @RoRo mówi, że u niego też nie widać zakładki 'O mnie'. To już tylko @Redakcja AUDIO może rozwiązać ten problem. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, pairtick napisał: Czy widoczna 'firanka akustyczna' (wszak inna być nie może), nie łamie zasad symetrii? 😉 Nie ma żadnego znaczenia firanka, zasłony grube, ale też marginalne znaczenie. Poodsuwane po kątach.😁 Mam wystarczająco ustrojstw, by się przejmować firankami. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 19 godzin temu, tomek4446 napisał: To , że umiem używać waserwagi , to nie znaczy , że nie sięgnę po poziomice. Przecież to to samo 🤔 19 godzin temu, tomek4446 napisał: Wiadomo co robi odchyłka 3 mm na trzech metrach Trochę mało, dla dobrego spływu wody do odpływu 🤔 11 minut temu, DiBatonio napisał: Mam wystarczająco ustrojstw, by się przejmować firankami. Peace, 'piąteczek' jest 😉 19 godzin temu, Wing0 napisał: Wszyscy mieszkamy w normalnych warunkach mamy sprzęty jakie mamy no może poza Patryczkiem on jest the best i w ogóle Przeżywasz jak mrówka okres 🤦♀️ Odpisz, cytując
pairtick Napisano 37 minut temu Napisano 37 minut temu 19 godzin temu, tomek4446 napisał: Ja też do tego doszedłem. Kupujesz niszowe z niszowych i nikt Ci nie podskoczy Zależy od punktu podparcia rzeczonej 'niszowości', jak mniemam 😉 Ponieważ, niestety, są osoby które to boli. Tylko co ja mogę... 19 godzin temu, tomek4446 napisał: Nie wiesz co dobre Mówię Ci , sub lepszy niż krzyżówki No tak, krzyżówkę da się rozwiązać 😁 19 godzin temu, Nowy75 napisał: Mierzę każdorazowo Cholera jasna, ustawiłem kolumny w 2014 i tak sobie stoją 🤔 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu 14 minut temu, pairtick napisał: Cholera jasna, ustawiłem kolumny w 2014 i tak sobie stoją Szczęściarz 😁. Ja przy każdym odsłuchu ,gdy ONA jest w domu słyszę, choć jest to dalekie od prawdy, że stawiam kolumny " na środku pokoju" i , że nie można " normalnie" przejść 😁. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 11 minut temu Napisano 11 minut temu 6 godzin temu, misiekx napisał: Dorosły facet a przejmuje się opiniami obcych ludzi z forum. 1. Gdyby się nie przejmował, to po co lub dlaczego wszedł na to forum? 2. Albo tacy sprzedawcy w sklepach... Odpisz, cytując
Recommended Posts