soberowy Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Adamie @kaczadupa nie przestajesz zaskakiwać, doceniam i szanuję 😀 Odnośnie Quada, cytat za magazynem AUDIO "Brzmienie Bez żalu i nostalgii. Dynamiczne, żywe i otwarte. Pełne werwy, muzycznie wszechstronne, bezpośrednie i angażujące. Mocny, sprawny bas, błyszcząca góra, nie mniej ekspresyjna średnica. Naturalność przez wyrazistość, nie przez ocieplenie. Gra tak samo radośnie, jak wygląda." Podoba mi się, ten opis mi się podoba. Czekam na Twoje potwierdzenie 😉 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, soberowy napisał: Podoba mi się, ten opis mi się podoba. Czekam na Twoje potwierdzenie 😉 Przypomnij mi, gdzie piszemy ? A, na Forum Audio. No to potwierdzam. Gryphon Diablo 300 na sterydach. Ps. Jaram się Quad-em bardziej jak Diablo. Edytowano 5 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 53 minuty temu, kaczadupa napisał: Jaram się Quad-em bardziej jak Diablo. Nie dziwię się , ja też się jaram, ale żona nie pozwala kupić 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, tomek4446 napisał: ale żona nie pozwala kupić O, to ja w tym miejscu muszę pochwalić moją żonę bo nie dość, że uwielbia brzmienie Harbeth M30.3XD2 i nawet namawiała mnie na ich kupno to jeszcze ostatnio sama zamawia mi sprzęty z @Q21 w uwagach do zamówienia pisząc - prezent dla kochanego męża. Edytowano 4 godziny temu przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
Rega Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, kaczadupa napisał: nawet namawiała mnie na ich kupno to jeszcze ostatnio sama zamawia mi sprzęty z @Q21 w uwagach do zamówienia pisząc - dla kochanego męża. To Ty na rękach powinieneś ją nosić. Ja, co najwyżej, słyszałem ,,kiedy te graty zabierzesz z salonu?'' @tomek4446 - bo Asia dba o Twój słuch i zdrowie (również psychiczne😉)! Edytowano 4 godziny temu przez Rega 2 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Pięknie Adam @kaczadupa. Nie chcę zaglądać Ci w metrykę, ale zbliża Ci się 50-tka, ja na 40-tkę sprezentowałem sobie SCM40, tak tylko delikatnie sugeruję Do Diablo mogłyby pasować Edytowano 3 godziny temu przez soberowy 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, soberowy napisał: zbliża Ci się 50-tka, ja na 40-tkę sprezentowałem sobie SCM40 Rozumiem, że masz na myśli ofertę ATC. Uważam, że to oczywista oczywistość. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 53 minuty temu, kaczadupa napisał: że uwielbia brzmienie Harbeth M30.3XD2 i nawet namawiała mnie na ich kupno to jeszcze ostatnio sama zamawia mi sprzęty z @Q21 Nie chcecie mnie może adoptować ? Sam się ubieram , jem i chodzę do kibla , normalnie bezobsługowo 52 minuty temu, Rega napisał: bo Asia dba o Twój słuch i zdrowie (również psychiczne😉)! Nie mogę Roman powiedzieć , nie narzekam. 3 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Daj zjeść spokojnie kolację. Mało się nie udławiłem ze śmiechu. Odpisz, cytując
soberowy Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, kaczadupa napisał: Rozumiem, że masz na myśli ofertę ATC. Uważam, że to oczywista oczywistość. Oczywista oczywistość, aczkolwiek zawsze możesz oszukać system i się odmłodzić do 20-latka 2 Odpisz, cytując
Rega Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @kaczadupaAle miałbyś wypasione (w sprawach audio) i osłuchane dziecko!!! 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Rega napisał: Ale miałbyś wypasione (w sprawach audio) i osłuchane dziecko!!! Przypomniała mi się rozmowa w sprawie pracy mojego kumpla, jak rekruter zapytał go o zainteresowania. " Lubię muzykę klasyczną , dobrą literaturę , pisze wiersze i dobrze się napier...am " I o dziwo dostał tę robotę 2 Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Rekruterzy... poziom nowego pokolenia w tym zawodzie zwala z nóg, dosłownie. Sorry za off top. Dla zachowania równowagi, poniżej fotka z testu Terry'ego, pełna zawartość tutaj: https://www.pursuitperfectsystem.com/a-hifi-legend-returns-quad-33-and-303-pre-power-review/ 4 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: " Lubię muzykę klasyczną , dobrą literaturę , pisze wiersze i dobrze się napier...am " I o dziwo dostał tę robotę No bo w sumie to na bramce nie przeszkadza zamiłowanie do muzyki czy literatury 1 Odpisz, cytując
Adamo666 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ależ się pięknie dałem nabrać hahaha Swoją drogą - @kaczadupa-moim zdaniem dystrybutor Gryphona (jeśli tu jest) powinien zdecydowanie udostępnić Ci tego klocka do testów. Osobiście jestem zwolennikiem podpinania wyższej klasy wzmacniaczy do tej samej lub niższej klasy kolumn - oczywiście w klasie HiFi. 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, Adamo666 napisał: Osobiście jestem zwolennikiem podpinania wyższej klasy wzmacniaczy do tej samej lub niższej klasy kolumn - oczywiście w klasie HiFi. Ciekawa teza, mam trochę inne doświadczenia. U mnie lepiej sprawdzało się podejście odwrotne. To jednak kolumny w największym stopniu kształtują charakter dźwięku i finalny efekt w pokoju. Jasne, wzmacniacz musi mieć odpowiednią kontrolę i wydajność, ale moim zdaniem łatwiej wydobyć więcej z elektroniki niż przeskoczyć ograniczenia słabszych kolumn. Masz może jakieś konkretne przykłady zestawów, gdzie droższy wzmacniacz z tańszymi kolumnami dał lepszy efekt? Odpisz, cytując
Recommended Posts