Sipo Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 4 godziny temu, Rafał S napisał: kapitalizm to nierówny podział dostatków, a socjalizm - równy podział niedostatków Takie motto powinno wisieć przy wejściu do każdej szkoły. 1 3 Odpisz, cytując
mariol Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 3 godziny temu, KrólKiczu napisał: Możesz pochwalić się tymi ustrojami i na jakiej zasadzie je dobierałeś? Nie mogę😁 3 godziny temu, Kraft napisał: A dokładnie jaka to była aktywna ingerencja? Odpowiem pytaniem. Czy korektor parametryczny jest modułem pasywnym czy aktywnym? 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowany) Ok. Czyli korektor parametryczny. Taki tylko z regulacją SPL, czy też ze nachyleniem zboczy itp? Nastawy na ucho, czy obliczane po pomiarach mikrofonem? Edytowano 9 godzin temu przez Kraft Odpisz, cytując
mariol Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Kraft napisał: Ok. Czyli korektor parametryczny. Nastawy na ucho, czy obliczane po pomiarach mikrofonem? Jarek, to nie ma sensu. Lubisz bawić się w ustawienia to dobrze że sprawia Ci to przyjemność. Mi to przeszkadzało. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Kto powiedział, że lubię? Nie lubię. Chcę się tylko dowiedzieć, na podstawie jakich doświadczeń powstała Twoja opinia. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Pewno na podstawie takich o których nie raz było pisane. Odpisz, cytując
lpomis Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Jednak to prawda, że narcyzm wielkościowy na starość rzadko zanika. Często wręcz przybiera na sile, ewoluując w stronę zgorzknienia i przyjmowania roli ofiary. Odpisz, cytując
Recommended Posts