cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Mprezi napisał: Czesc , jak u ciebie z basem z rubikon 2 i teac 505? Rubicony świetnie dogadują się z moim pomieszczeniem, bas port w trybie lossy vent, Teac trzyma kontrolę wzorowo, nie odczuwam niedosytu zejścia, mięsko wystarczające, idzie jak muzykalna sprężyna. Preamp to dopiero narobił na basie, gitara pięknie odkleja się od perkusji, energia i zróżnicowanie weszły na nowy poziom. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) @soberowy Ja też mam sieciówkę, czasem z niej korzystam jak mam gdzieś blisko i jadę tramwajem. 😁 7 godzin temu, kaczadupa napisał: Tylko czy zielony w audio kupuje SCM 40 ? 6 godzin temu, Nowy75 napisał: Najwidoczniej 😁. Pewnie kolega kupił ocznie😎 Albo wzrokowo jak jest wzrokowcem 😁 Michała (Soberowy) nie uważam za zielonego i laika, ale niestety są tacy (zieloni), którzy mają wiele droższe klamoty, kolumny i co by tam jeszcze można sobie wymyślić, bo mają trochę grosza, W ładnym salonie oczywiście pustym i ledwo umeblowanym , bo takie trendy i to nie gra, ba nawet nie bardzo wiedzą co mają, ważne że drogie i ładne i komponuje się z wystrojem i podoba się też żonie. Tacy też są, więc ...tego. Edytowano 1 godzinę temu przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 51 minut temu Napisano 51 minut temu @Amarok, @DiBatonio Dziękuję 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 39 minut temu Napisano 39 minut temu Jakby ktoś jednak nie zauważył,kolega @kaczadupa żartował,ja też,a widzę że kolega @soberowy wszystko właściwie odczytał 😁 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts