zieluwid Napisano 18 października 2012 Udostępnij Napisano 18 października 2012 Ja.. przy muzyce robie wszystko, he...Trudno mi powiedzieć, czego nie robie przy muzyce...Teraz pisze przy muzyce.................................................................................................................POZDRAWIAM MELOMANÓW Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejson Napisano 20 października 2012 Udostępnij Napisano 20 października 2012 Cytat Fotel, słuchawki i piwo, albo szlaneczka z kostkami lodu...i chce sie żyć. Też często używam słuchawek (domownicy) i całkiem dobrze sobie daję radę, ale jest parę problemów z tym związanych.Po pierwsze słuchawki nauszne wgniatają mi okulary w czaszkę.Po drugie nauszniki nawilżają się potem gdy jest gorąco.Po trzecie można się zaplątać w kabel.Po czwarte nie można niczego gryźć, bo powoduje to straszny łomot w uszach... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 października 2012 Udostępnij Napisano 20 października 2012 Cytat Po pierwsze słuchawki nauszne wgniatają mi okulary w czaszkę.Po drugie nauszniki nawilżają się potem gdy jest gorąco.Po trzecie można się zaplątać w kabel. mam to samo, u mnie okulary to wieczny problem, dlatego słuchawki sprzedałem .. a szkoda.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartol5 Napisano 21 października 2012 Udostępnij Napisano 21 października 2012 No przeciez okiulary można zdjąć na tę godzinę i dwie relaksy z muzą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 21 października 2012 Udostępnij Napisano 21 października 2012 Cytat No przeciez okiulary można zdjąć na tę godzinę i dwie relaksy z muzą. Nosisz okulary kolego ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartol5 Napisano 22 października 2012 Udostępnij Napisano 22 października 2012 Cytat Cytat No przeciez okiulary można zdjąć na tę godzinę i dwie relaksy z muzą. Nosisz okulary kolego ? No nie, nie chciałem nikogo urazić. Miałem na myśli bezczynne słuchanie np. na fotelu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 października 2012 Udostępnij Napisano 22 października 2012 Bartol5 spoko Domyślałem się po odpowiedzi,ze masz ok wzrok Jak kiedyś ( i obyś nie musiał) zaczniesz nosić, zrozumiesz człowieka który na co dzień nosi okulary i ściągniecie ich, brak ostrości jest drażniące I pewnie nie jeden mnie tu poprze a tymczasem tyle z OT a propos okularów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartol5 Napisano 22 października 2012 Udostępnij Napisano 22 października 2012 No tak, nie pomyślałem, że z okularami człowiek rozstaje się do spania, mycia, w każdym razie sporadycznie. Przymierzyłem to do swojego sposobu, kiedy często słucham po prostu z zamkniętymi oczami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnnaRonow Napisano 30 października 2012 Udostępnij Napisano 30 października 2012 Słucham muzyki bez okazji, po prostu często coś gra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew7826893 Napisano 5 listopada 2012 Udostępnij Napisano 5 listopada 2012 Zazwyczaj muzyka leci po prostu w tle. W tym czasie przeglądam internet, sprzątam pokój, albo inne takie rzeczy. Mam też czasem taki swój rytułał, że lubie po prostu się upić wtedy wkładam słuchawki i bardzo głośno słucham szant ( pochodze z nad morza ). Wtedy do mnie jakoś bardzo trafiają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil_101010 Napisano 7 listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 listopada 2012 Słucham muzyki jak np. korzystam z komputera. Możesz też zapytać o sposób sluchania muzyki innych tutaj i dodatkowo podzielić się muzyką. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 9 listopada 2012 Udostępnij Napisano 9 listopada 2012 A ja ostatnio w ogóle nie słucham...jakiś kryzys mam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 18 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2013 Jak to robię, pytacie? Zacznę od tego, że nie lubię "muzyki do sprzątania". Nie lubię muzyki w roli tła do prozaicznych czynności. Nie lubię bezwyrazowych pioseneczek - niech se leci, a ja zamiotę przedpokój! Muzyka ma pochłaniać mnie tragicznie. Słuchanie muzyki jest dla mnie niczym odprawianie spirytystycznych rytuałów. Ok, w kiblu w Makdonaldzie się przydaje tło. Wyjątek. Defekowanie po fast foodzie dobrze jest zagłuszyć. Słucham długich, pogmatwanych kompozycji, którym należy poświęcić całą swoją uwagę. Słucham proga! Kładę się na muzykalnym krześle i w całości oddaję dźwiękom. Gwiżdżę na komputer, miotłę, cycki itp. Słuchanie muzyki to czynność, która nie potrzebuje żadnego towarzystwa. Tylko ja (na muzykalnym krześle), płyta pokroju Pawn Hearts w odtwarzaczu i ekstazę czas zacząć. Warto dodać, że większość moich mrocznych, eklektycznych, progresywnych kompozycji zyskuje prawdziwy smak po zachodzie słońca. Oczywiście, zdarza mi się słuchać czegoś pogodnego, ale preferuję mroczne, melancholijne, baśniowe, refleksyjne, stuknięte, psychodeliczne klimaty.Siadam, przymykam oczy i słucham. Tylko tyle. I szlag mnie trafia, gdy ktoś mi przerywa ucztę jakąś przyziemną błahostką, a Hammill akurat krzyczy w Lemingach:Aaaaaaaa!!!Pozdrawiam, Kostku.Take the highway to the end of the nightEnd of the night, end of the nightTake a journey to the bright midnightEnd of the night, end of the nightRealms of bliss, realms of lightSome are born to sweet delightSome are born to the endless night Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 19 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2013 Cytat Gwiżdżę na komputer, miotłę, cycki Też tak mam, choć to ostatnie często ma większą siłę przebicia Cytat ... większość moich mrocznych, eklektycznych, progresywnych kompozycji zyskuje prawdziwy smak po zachodzie słońca. Oczywiście, zdarza mi się słuchać czegoś pogodnego, ale preferuję mroczne, melancholijne, baśniowe, refleksyjne, stuknięte, psychodeliczne klimaty.Siadam, przymykam oczy i słucham. Tylko tyle. I szlag mnie trafia, gdy ktoś mi przerywa ucztę jakąś przyziemną błahostką Dobrze wiedzieć, że nie jestem sam Chciałem kiedyś coś takiego napisać, lecz obawiałem się etykietki 'PSYCHOPATA' Pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2013 Cytat Chciałem kiedyś coś takiego napisać, lecz obawiałem się etykietki 'PSYCHOPATA' bez przesady Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania22 Napisano 1 marca 2017 Udostępnij Napisano 1 marca 2017 Ja zawsze jak jestem sama to zapalam sobie świeczki i słucham muzyki relaksacyjnej. Super sposób na odprężenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revo Napisano 1 marca 2017 Udostępnij Napisano 1 marca 2017 Ania22, super, extra!! Cieszymy się!! A powiedz Nam, świeczki też zapalasz do hip-hopu? Bo jesteś zafascynowana jego "niezwykłym przekazem", co dumnie zakomunikowałaś w innym temacie. Tak na serio - odpalasz temat za tematem, wpis za wpisem, niekoniecznie tak gdzie trzeba (tematy relikty przeszłości). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts