Bert Napisano 10 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2009 To ja w zamian za to polecę płytę doskonałej wykonawczyni fado - Marizy!Nie tylko doskonała muzyka, ale i bardzo przyzwoita realizacja! Jeżeli macie dość banalnej muzyki - polecam!Fono'Udało Ci się uzyskać odpowiedź na twe pytanie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mango5 Napisano 7 lutego 2009 Udostępnij Napisano 7 lutego 2009 Myślę nad wyborem Joss Stone, płyty są rewelacyjne więc nie mam pojęcia co wybrać, Norah Jones również ma wielką klase i Dido, nie można jej pominąć, ale nie ma już takich hitów na miarę White flag i Here with me Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 9 lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 lutego 2009 Bardzo ciekawe płyty zafundowała nam redakcja w obecnej edycji "Płyt z najwyższej półki". Iron Maiden, David Gilmour, Genesis, Petere Gabriel, Dido. Będę miał ciężki zgryz co wybrać... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 9 lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 lutego 2009 Ja dostałem Petera Gabriela "Big Blue Ball" ,świetna płyta .......chociaż ostatnio po załączeniu płyt Gabiela /oprócz SACD/ mam nieodparte wrażenieprzesteru ,kompresji na basie i wyciętej góry ale po jakimś czasie przyzwyczajam się i dzwięk robi sie bardzo wciągający ,analogowy.Być może mam jeszcze trochę do zrobienia w "temacie" mojego sprzętu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 9 lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 lutego 2009 Plyte Petera Gabriela moge jedynie polecic. Swietna, zröznicowana i "egzotyczna". Mimo, ze od lat slucham bardzo ostrej muzyki, ta plyta mnie po prostu wciägnela. Niestety - dotarla szybko, ale z uszkodzonym pudelkiem, akurat w miejscu, gdzie na kopercie postawiono stempel. Nie wiem, moze poczta oszczedza na tuszu i zeby byl widoczny trzeba wbic przesylke w stolik? A moze ktos w okienku po prostu bawi sie kopertä, bo "fajnie strzela"? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiulek Napisano 10 lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 lutego 2009 (edytowany) Miałam ten sam problem. Część płyt pomimo "powietrznych" zabezpieczeń przychodzi z połamanymi pudełkami... Edytowano 10 lutego 2009 przez RoRo Przy odpowiadaniu na post bezpośrednio pod nim nie ma potrzeby cytować całej wypowiedzi poprzednika... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 11 lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 "Davi Gilmour Live in Gdańsk" - dotarła w całości, nienaruszona i nawet dość szybko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSV !!! Napisano 9 marca 2009 Udostępnij Napisano 9 marca 2009 Rolling Stones - "Live Licks" i Carlos Santana - "Ultimate Santana" - dotarły dziś w całości ale nie do końca.Na jednej jest małe pękniecie na pudełku i na drugiej też ale troche mniej widoczne. Ale oprócz tego to wszystko jest w najlepszym porządku.Dziękuje Serdecznie za płytki Redakcji. Proszę się ode mnie serdecznie podziękować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 10 marca 2009 Udostępnij Napisano 10 marca 2009 Od wczoraj słucham Petera Gabriela "Big Blue Ball" - dziękuję bardzo. Świetna, różnorodna muzyka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewabas Napisano 22 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2009 W moje gusta najlepiej trafia muzyka Radiohead, jednak "Best Of" zdecydowanie nie polecam... Radiohead jest akurat tym zespołem, z którego muzyki nie tworzy się składanek Fajnie, że pojawiło się coś z cyklu "Best ... ever", to bardzo dobre zestawy najlepszych popowych utworów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodzynkiwczekoladzie Napisano 20 marca 2010 Udostępnij Napisano 20 marca 2010 czy to jeszcze obowiązuje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts