Bert Napisano 25 marca 2008 Udostępnij Napisano 25 marca 2008 Cytat W zasadzie to ja też mam bliżej niż do Moskwy Hi, Hi, Hi!!!Ale widzisz, Belfer, my z Januszem mamy, o zgrozo, bliżej do Berlina niż do stolicy... I nie tylko bliżej, ale i drogi lepsze... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 25 marca 2008 Udostępnij Napisano 25 marca 2008 Bartek Cieszę się ze masz poczucie humoru.bałem czy nie narozrabiałem.Jak się trafi na sztywniaka.Przez Gorzów jadę co pewien czas do siostry pod Poznaniem.Zawsze tak mówię ,mam się przyznać że mieszka w Kórniku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 25 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2008 Nie załamuj mnie i tak jestem załamany tym co się dzieje ... STOPW takim razie może przyjeżdżajcie częściej do stolicy to i może wówczas w sprawie dróg coś sie zmieni Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 25 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2008 Januszjeśli ja miałbym być szczery to chyba wolałbym mieszkać w Kórniku niż tu gdzie mieszkam. Bartek zresztą zna moje stanowisko w tej sprawie. Co prawda mówi się wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, ale jednak ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 25 marca 2008 Udostępnij Napisano 25 marca 2008 Ja mam nawet siostrę cioteczną w stolicy.Nie byłem u niej wieki.Nie ma czasu ,lenistwo,na Audio Show jeździłem tylko na jeden dzień. Więc w Warszawie bywam dość regularnie ,raz na rok .Mam kolegę który ma bardzo podobny gust muzyczny i dźwiękowy jak ja i jedziemy razem.choć często wracamy osobno ,on uznaje że wszystko widział i leci na dogodny pociąg, zaś ja latam po wystawie do ostatniej chwili i wracam w nocy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 25 marca 2008 Udostępnij Napisano 25 marca 2008 To wybieramy miasto,wszyscy się tam przeprowadzamy i problem z głowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 25 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2008 A zatem już wiem kiedy na 99% zobaczymy się. Zawsze jest ten 1% niewiadomej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 25 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2008 Z tym wyborem byłby pewnie większy problem. Znasz takie powiedzenie gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 25 marca 2008 Udostępnij Napisano 25 marca 2008 A Roman chyba dziś śpi .Musi wypocząć przed jutrzejszym odsłuchem.Jeszcze nie wie że się przeprowadza.!!No właśnie jak my wybierzemy to miasto ,w głosowaniu tajnym czy jawnym.Kto zostanie przewodniczącym komisji wyborczej ,dużo problemów przed nami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 25 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2008 Roman teraz ciężko pracuje bo macha rakieta od badmintona, ale pewnie po północy sie pojawi a ja zniknę.No tak byłby problem kto ma być przewodniczącym chyba ktoś z "łapanki" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 25 marca 2008 Udostępnij Napisano 25 marca 2008 Zona i córka już sie zgodziły ,syna nie pytałem bo go nie ma .One chcą do Poznania .Zona była w solarium może by się nadała na przewodniczącego?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 25 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2008 Jestem za. To znaczy za tym aby Twoja żona była przewodniczącym a co do Poznania to może być ciekawa propozycja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 25 marca 2008 Udostępnij Napisano 25 marca 2008 W sumie to może być Poznań! Choć, szczerze powiedziawszy, jakoś tak znacznie bardziej podobają mi się miasta hanzeatyckie...To może Wrocław??? Oczywiście, jak mnie przegłosujecie, to upierać się nie będę...Moment... Ktoś tu mówił o 2. Polakach i 3. zdaniach???PS. A Kórnik jest naprawdę śliczny!!!Mam okazję przejeżdżać tamtędy zawsze w drodze na Pomorze Gdańskie (żeby oczywiście ominąć poznańskie korki)! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 25 marca 2008 Udostępnij Napisano 25 marca 2008 Wrocław też ładny ,kogo mamy z Wrocławia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 25 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2008 Co do Kórnika to tez niezły pomysł. Też mi się podoba.No cóż mam temat do przemyśleń. Wy oczywiście też. Tylko nie wiem,co na to Roman. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 25 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2008 Z Wrocławia to mamy Tomka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 25 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2008 No Panowie tośmy jakby trochę odeszli od tematów audiofilskich, nie powiem że zeszli na manowce, ale ...Jeszcze nas ktoś tu zacznie posądzać, że jakieś kółko różańcowe zakładamy albo coś w tym stylu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 25 marca 2008 Udostępnij Napisano 25 marca 2008 Hi,hi!Nie obrażając nikogo, to forum, chcąc nie chcąc, zamieniło się w nasz prywatny folwark Trochę to przypomina start naszego bratniego forum "audiohobby" Na forum zalogowani - belfer, audionet, bert i jakieś pojedyńcze, sympatyczne osoby... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 25 marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2008 Dlatego ja udam sie na zasłużony wypoczynek, tym bardziej że jutro oprócz przyjemności w postaci odsłuchów Omaka czeka mnie praca innego rodzaju. A co do prywatny folwark to fakt jakby trochę sie dziwnie porobiło i szczerze mówiąc mam trochę poczucie winy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 25 marca 2008 Udostępnij Napisano 25 marca 2008 No to w wątku z pierścieniami masz na gorąco pierwsze wrażenia.To już na temat sprzętu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 25 marca 2008 Udostępnij Napisano 25 marca 2008 Cześć!Janusz - wcale nie śpię I mogę się już za chwilę przeprowadzać!!!Już się namachałem rakiet(ką) i nikogo w kosmos nie wystrzeliłem (chociaż kto wie, za to podejrzenie o spaniu ...), a Wasze kosmiczne pomysły baaardzo mi się podobają Co do miejsca naszego nowego mieszkania to jestem za. I w dodatku bardzo mi odpowiada każda z Waszych propozycji (może za wyjątkiem Moskwy - sam nie wiem, dlaczego...).Z Poznaniem mam dość mocne więzy, z Wrocławiem trochę słabsze, a co do Kórnika...Fotka poniżej przedstawia stan Kórnika z soboty 22.03.2008roku.W sali Mauretańskiej (na piętrze) w trakcie oglądania eksponatów zaświtała mi dziwna myśl: jak to nagłośnić, czym napędzić, jak zmniejszyć pogłos To chyba po moim wyrywkowym pojawianiu się na Forum tuż przed wyjazdem...A czy Wy też macie czasami takie odloty?Zdaje się, że dzisiaj będę miał lekko przechlapane - łącznie pewnie z 50kg trzeba będzie przemieścić do samochodu Z Markiem ruszyliśmy temat zworek w kolumnach, ale jutro chyba jeszcze nie uda nam się tego przetestować - no cóż, rok jest długi...A potem w nocy przynajmniej parę słów wy(prze)skrobać, bo będę miał znowu przerąbane (to tak wracając do postu sprzed paru dni).BartekBardzo mi się podoba Twoje stwierdzenie "umówiliśmy się na siatkówkę (wtorek, zamiast codziennego poniedziałku)...". Też bym chciał mieć taką "codzienność", kiedyś też się "siatkówkowałem", a teraz ostały mi się ino te wtorki PozdrawiamPS. Janusz - pozdrowienia dla Twojej siostry, w fajnej miejscowości mieszka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 25 marca 2008 Udostępnij Napisano 25 marca 2008 No proszę powiedzenie ze świat jest mały wciąż jest aktualne.Kto by pomyślał że nie tylko wszyscy znają Kórnik ale niektórzy dopiero tam byli.Witaj Roman>muszę mieć laptopa aby nie latać góra dół.Tylko kontaktować się z wami spokojnie słuchając muzyczki.Ja na pewno będę czekał na Twoją relację .Jedyna ,straszna siła która mogłaby mnie wcześniej wygonić do łóżka to koleżanka małżonka.Wiadomo gorsza jak huragan A ta osoba przy wejściu .To biała dama? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 26 marca 2008 Udostępnij Napisano 26 marca 2008 Cytat A ta osoba przy wejściu .To biała dama? Przez całe życie myślałem, że to moja mama - ale może sobie dorabia po nocach PozdrawiamPS. A u mnie w domu za "białą damę" to pewnie ja będę robił, jak w salonie ustawię OMAKa... Zostaje chyba tylko mniejszy pokój, nie chcę rozwodu! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 26 marca 2008 Udostępnij Napisano 26 marca 2008 Z tym rozwodem to trzeba przemyśleć .A może jest to audiofilskie??Pozdrowienia dla Mamy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 26 marca 2008 Udostępnij Napisano 26 marca 2008 RoRo!W sprawie rozwodu... Gdybyś się jednak zdecydował, daj znać! Może wreszcie jakiemuś audiofilowi przyda się moja wiedza Wracając do meritum...Czy odsłuchy już trwają???Mam nadzieję, że pokrzepieni doskonałym dźwiękiem, mimo zmęczenia, "naskrobiecie" choć trochę o swych wrażeniach???Odnośnie daca...Łukasz po pierwszych odsłuchach... Wiem tyle, że było dobrze... Jak napisze więcej, dam znać!PozdrawiamBartek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts