JaCa Napisano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2018 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk2kartman Napisano 18 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2018 (edytowany) Plyta dnia Utwor RIAN promujacy nowa plyte Noon'a, polecam ogladnac teledysk, cos fenomenalnego! Tresc dopasowana do muzy na 100% przypomina mio troche film Samsara Edytowano 18 kwietnia 2018 przez eryk2kartman Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 28 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2018 No, niezłe, niezłe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2018 (edytowany) @eryk2kartman Bardzo interesujący teledysk (Noon), choć mam nieodparte wrażenie że montaż tak mocno został uzależniony od muzyki że w efekcie w sferze obrazkowej/opowiadania powstał jednak chaos. Ale to moje wrażenie. To na pewno jest ciekawe doświadczenie. Fajnie że podlinkowałeś Edytowano 29 kwietnia 2018 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2018 Od rana muzyczna emocja, szkoda, że w tym formacie (zakup przez jedną z przeglądarek) jednak nie byłem w stanie nigdzie znaleźć tej płyty: Ścieżka dźwiękowa, która robi na mnie PIORUNUJĄCE wrażenie. Henri Seroka autorem... Z kolei wspomnieniowo przepyszny, szczeniacki klimat lat 90 CeDek ściągnięty z Japonii. Tylko tam go znalazłem. Za 3 ojro, przesyłka 4,5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2018 (edytowany) @Pędrak Można spróbować skontaktować się u źródła - może podpowiedzą gdzie kupić w lepszej jakości / http://henriseroka.com edytka: ehhh - sam bym kupił, chyba się zmuszę i napiszę Edytowano 29 kwietnia 2018 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2018 Fafniak, dziękuję Napisałem, może coś ktoś... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2018 To daj znać co ci odpowiedzą. Faktycznie płyta funkcjonuje tylko jako MP3 - dziwne dość A jeżeli chcecie zapoznać się z czymś szalenie odmiennym ale bardzo bardzo ciekawym: Ja jestem absolutnie zafascynowany teledyskiem, muzyką. To jest tak dalekie od tego co u nas jest w kraju... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2018 Jasna sprawa, napiszę choć wielkiej nadziei w tej kwestii nie mam. A muzyka kapitalna, film z doborową obsadą również You can find it on I tunes "Kill me cop" or Zabie mnie glino Regards Apus productions Odpowiedź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2018 czyli kiszka ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2018 ...czyli kiszka... Trudno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2018 No A że warto czasem poszlajać sie po jutjubie... - polecam !!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 29 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2018 Kolega był wczoraj w tauron arenie i na bieżąco podsyłał filmiki , dżem to było zaskoczenie , chociaż w Czechach jozina śpiewali tak więc fajny pomysł by zagrać coś z kraju do którego wpadli na koncert Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 1 maja 2018 Udostępnij Napisano 1 maja 2018 Mocny, energetyczny poranek... FEAR FACTORY "digimortal" ponadto: MINISTRY "kefalno", "the mind is a terrible thing..." Porcja konkretnego grania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 maja 2018 Udostępnij Napisano 1 maja 2018 Ty tak, to ja inaczej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 1 maja 2018 Udostępnij Napisano 1 maja 2018 audiowit, rzekłbym, ZDECYDOWANIE inaczej... Zupełnie inna "parafia"... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 1 maja 2018 Udostępnij Napisano 1 maja 2018 No dobra. Namowiłeś mnie. Normalni ludzie nie sluchaja takiej muzyki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 2 maja 2018 Udostępnij Napisano 2 maja 2018 Dziś mike oldfield najlepsze kawałeczki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 3 maja 2018 Udostępnij Napisano 3 maja 2018 @Pędrak i @Fafniak Znalazłem ciekawe płyty na ebayu (Henri Seroka), co prawda to nie to, czego chcecie, lecz może któryś z Was się skusi. W swoim zbiorze płytowym gdzieś mam "4 Nature" , całkiem przyjemne granie... https://www.ebay.de/itm/3-CD-Box-HENRI-SEROKA-PEACE-OF-MIND-4-NATURE-FREE-SPIRIT-NEUWERTIG/222962936547?hash=item33e9a06ae3:g:wzMAAOSwTEJZ7J3y Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 3 maja 2018 Udostępnij Napisano 3 maja 2018 @Profi interesujące. Dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 4 maja 2018 Udostępnij Napisano 4 maja 2018 Apropos eBaya... Wczoraj zamówione, dziś info, że CDki wysłane Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk2kartman Napisano 17 maja 2018 Udostępnij Napisano 17 maja 2018 Od dzisiaj do 1.11.2018 slucham tylko tego, ostatnia trasa koncertowa legendarnego Slayera! 1.11 beda w Dublinie, nie moge sie doczekac:) Z tego co widzialem to beda tez w Lodzi, zachacam wszystkich, to sie juz nie powtorzy! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 27 maja 2018 Udostępnij Napisano 27 maja 2018 Dzisiejszy poranny klimat: Pierwsza solowa płyta Jana Bo. Wydana bodajże w 1993 roku. Polecam, bardzo dobry materiał. Druga, wiadomy klimat 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 31 maja 2018 Udostępnij Napisano 31 maja 2018 Dziś totalny old school Kasetowe słuchanie... Przeniosłem się w lata 90 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 3 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2018 Przyjemna muzyka instrumentalna , Audiomachine tworzą muzykę do trailerów itp. co słychać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts