Bert Napisano 15 lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 lipca 2010 Sezon ogórkowy!Potwory z Loch Ness wychodzą na brzeg, a w moim odtwarzaczu Korn Unplugged!Jest gorąco, ale z tą płytą jest goręcej jeszcze! I wcale to niczemu nie szkodzi, gdy butelka schłodzonego piwa mi towarzyszy! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snail Napisano 22 lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 lipca 2010 Ja ostatnio na nowo odkrywam Ozziego:) Obecnie Ozzmosis na tapecie (oraz nowa plyta ksiecia ciemnosci).Z inne polki to polecam Joe Bonamassa - stosunkowo mlody artysta a swietnie czujacy bluesa! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteoryt Napisano 23 lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 lipca 2010 Witam.Moim ulubionym zespołem jest The Beatles n, ale słucham jeszcze m.in. : Budka Suflera,George Harrison,Paul Mccartney, John Lennon, Czesław Śpiewa, Elvis Presley, De Press, Kombi, Roxette, Pink Floyd i wiele innych, które mi się dostaną w ręce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lughard Napisano 26 lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 lipca 2010 Ostatnio dokonałem kilku odkryć muzycznych i okupację odtwarzacza rozpoczęły płyty Yello (Flag, Touch Yello), Johna Zorna (Alhambra Love Songs), ale przede wszystkim Pain of Salvation (Road Salt One), genialnej Tori Amos (From the Choirgirl Hotel) i Stinga w towarzystwie Royal Philharmonic Orchestra (Symphonicities). A na dobranoc Diana Krall z krążka The Look of Love . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 26 lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 lipca 2010 u mnie dziś hmm Kenny G - Heart And Soul Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 27 lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 lipca 2010 Dziś pracuje sobie przy muzyce z płytki: QUEENSRYCHE ,,Tribe" 2003r. Można ją nazwać małym powrotem zespołu na właściwy tor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 29 lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 lipca 2010 Cytat u mnie dziś hmm Kenny G - Heart And Soul Rzeczywiście hmmm... U mnie ponownie - już ze skupieniem i powolnym smakowaniem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 30 lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 lipca 2010 Polecam:The XX - XX http://merlin.pl/Xx_The-XX/browse/product/4,686460.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 3 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2010 Dzisiejsi moi towarzysze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 4 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2010 Bert - Towarzysza Wyrostka mam również - czy Ciebie nie męczy ta płyta? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 4 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2010 Wręcz przeciwnie. Kawał dobrej muzyki i na dodatek zacnie zagranej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lughard Napisano 6 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2010 Mój towarzysz na dziś i chyba caaały tydzień albo i dłużej : Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 12 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2010 Dziś miałem wielką ochotę na liryczną gitarę i ,,muzykę zamkową" w doskonałej realizacji Deutsche Grammophon:STING ,,SONGS FROM THE LABYRINTH" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lughard Napisano 13 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2010 Heh..., a już myślałem, że ta płyta została dawno temu wyklęta przez wszystkich miłośników dobrej (cokolwiek by to nie znaczyło) muzyki. Ale widzę, że na szczęście nie - sam się przymierzam do jej zakupu . Wraz z "If on Winter's Night" powinna się idealnie sprawdzić w okresie jesienno-zimowym.A dziś rządzi u mnie Muse z płytą "The Resistance". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 14 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2010 Odkurzyłem gramofon oraz odpowienie płyty...Oj - jestem zachwycony... Poleciał Michał Bajor z płyt "Live" i "Nowe piosenki", Tadeusz Nalepa z płyty "Sen szaleńca" i fenomenalnie tłoczona w Niemczech płyta gitarzysty Larry'ego Carltona "Friends". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 20 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2010 Dziś chyba trzykrotnie przesłuchałem ,,od dechy do dechy" płytkę Vangelis-a: Mythodea. Wspaniała muzyka zainspirowana misją naukową NASA, która 24 października 2001 dotarła na Marsa. Mythodea to muzyka bardzo monumentalna, wzniosła, zmuszająca do zachwytu i refleksji. Pamietam, że pierwszy raz zetknąłem się z nią podczas nocnego pokazu sztucznych ogni, a propos jakieś imprezy miejskiej w Legnicy. Od razu zaczeły się poszukiwania i jest Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 21 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2010 ojj dawno tu nic nie pisałem muszę się poprawić dziś mocno:Black Symphony - Within Temptation & The Metropole Orchestra jedno zdjęcie płyty, drugie Behemoth (nie abym słuchał, ale jakoś podoba mi się ujęcie ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marina Napisano 27 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2010 Ania Movie , na początku sceptycznie, że odcinanie kuponów od innych wykonawców , ale nie .. fajne, szczególnie motyw z Był sobie chłopiec.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 14 września 2010 Udostępnij Napisano 14 września 2010 Johnny Cash ...... dla mnie osobiście też pełne zaskoczenie bo nie moje klimaty .Kolega pożyczył mi niedawno płytę Johnniego "American III - Solitary Man" ;"zremasterowaną" w domowymstudio i tak mi sie to spodobało i zainspirowało ,że kupiłem III oraz "American V - A Handred Highways" .Interpretacja tych coverów w wykonaniu Johnnego działa na mnie jak magnes ,nie mogę przestaćsłuchać ,planuję zakup pozostałych części.O ile na części III Johnny był jeszcze w jako takiej formie ,to na V słychać już znużenie i zmęczenie człowiekasteranego jakże bogatym i barwnym życiem .Koniecznie muszę oglądnąć ten niedawno powstały, fabularyzowny film o NIM. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 15 września 2010 Udostępnij Napisano 15 września 2010 Johnny Cash...słuchałam na winylu jak byłam w podstawówce:) Teraz za to naprzemiennie nowa francuska Stacy Kent i Mariza:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 15 września 2010 Udostępnij Napisano 15 września 2010 W tej serii "American.... " Johnny kompletnie nie countrowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 17 września 2010 Udostępnij Napisano 17 września 2010 A dziś słucham sobie Świętej Pamięci wspaniałego muzyka, który został opisany przez The Times "elektryzującym gitarzystą i wokalistą, którego muzyka zaciera granice między: folk, jazz, rock i blues". To Pan John Martyn i jego jedyny album jaki posiadam ,,Could't Love You More". Przepiękna relaksująca muzyka, gościnnie w paru utworach mamy Phila Collinsa . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micmac Napisano 21 września 2010 Udostępnij Napisano 21 września 2010 Od zawsze króluje u mnie w odtwarzaczu głownie rock i metal (Iron Maiden, Type O Negative, Tiamat itp.) oraz pokrewne gatunki.Ostatnio nabyłem Genesis - Platinum Collection i zasłuchuje się w tą płytę bez umiaru.Dużo słucham rocka i metalu progresywnego (Porcupine Tree, Dream Theater) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 21 września 2010 Udostępnij Napisano 21 września 2010 Po blisko dwuletniej odstawce odświeżyłem sobie Tangerine Dream albumem Lily On The Beach i to chyba był 'błąd'... No bo zaraz potem Tangram, w kolejce na dziś jeszcze Hyperborea, a apetyt rośnie... Znowu złapałem na nich bakcyla i pewnie najbliższe tygodnie upłyną pod znakiem TD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 27 września 2010 Udostępnij Napisano 27 września 2010 Siesta - Muzyka Świata Vol. 3 - Marcin Kydryński prezentuje Moim zdaniem jedna z lepszych kompilacji z cyklu Muzyka Świata. Wlasnie sobie slucham Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts