MarcKrawczyk Napisano wczoraj o 17:35 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:35 9 minut temu, fp74 napisał: A coś z tym siódmym albumem REM to już chyba było niedawno? Owszem było , ale o singlu „ Loosing my Religion”… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano wczoraj o 17:49 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:49 5 godzin temu, fp74 napisał: Muzyka i okładka, które wbijają w fotel ... Efekt Dragana (foto). 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano wczoraj o 18:26 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:26 35 minut temu, DiBatonio napisał: Efekt Dragana (foto). Nie wiedziałem. Teraz już wiem. Dzięki 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Klasa album. https://tidal.com/track/16206800?u 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 14 minut temu, kaczadupa napisał: Klasa album. https://tidal.com/track/16206800?u A dopiero co w niedzielę odświeżałem sobie Tourist'a 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Tyle razy odrzuciłem tę płytę, a dzisiaj nagle zaskoczyła. Przydałyby się do niej lepsze słuchawki, bo słychać, że tam z tyłu coś się jeszcze dzieje.... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu I to by było na tyle, gdy chodzi o ich dyskografię, przynajmniej tę dostępną na Tidalu. Takie klimaty trochę podobne do Skalpela, GoGo Penguin albo Portico Quartet, raczej dla miłośników gatunku ale jako muzyka tła też się dobrze sprawdza. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Dzisiejszy kącik historyczny: rok 1984 The Cars wydali piąty album „Heartbeat City” z chyba największym ich przebojem „Drive”, który co ciekawe zaśpiewał Orr, a nie lider grupy Ocasek… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, MarcKrawczyk napisał: Dzisiejszy kącik historyczny: rok 1984 The Cars wydali piąty album „Heartbeat City” z chyba największym ich przebojem „Drive”, który co ciekawe zaśpiewał Orr, a nie lider grupy Ocasek… 🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu A To jest taka płyta, że cała rodzina się zeszła, bo każdy ma coś do zanucenia....😁 ale dzisiaj tylko wersję demo 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Trochę słucham, trochę czytam forum, a właściwie najciekawszy ostatnio temat. Pięknie mi to gra, dobra realizacja. 2 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) Lubię ją, ma chyba dużo dobrze nagranych plyt, muzycznie też bardzo ciekawe. Edytowano 3 godziny temu przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Jak tylko dzieci pójdą spać odpalę petardę. Będzie to album, który był promowany przez cztery single. Dwa z nich bardzo znane wszystkim i do dziś są puszczane w radio. Cofniemy się do lat osiemdziesiątych, do najlepszej muzyki wszechczasów 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, soberowy napisał: Cofniemy się do lat osiemdziesiątych, do najlepszej muzyki wszechczasów 😉 Do najlepszej musiałbyś jeszcze jedną dyszkę się cofnąć 😉 Ale wiadomo, każdy ma swoje ulubione lata 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Adi777 napisał: Do najlepszej musiałbyś jeszcze jedną dyszkę się cofnąć ... albo dyszkę mniej.... 2 godziny temu, soberowy napisał: Trochę słucham, trochę czytam forum, a właściwie najciekawszy ostatnio temat. Pięknie mi to gra, dobra realizacja. Tak najciekawszy. Temat o kablach to jakaś masakra. Chciałem się czego tam dowiedzieć, to nawet nikt nie zauważył pytania pomiędzy przelatującymi toporami i odrąbanymi genitaliami. Istna jatka słowna. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu 34 minuty temu, fp74 napisał: ... albo dyszkę mniej.... Fakt, też pomyślałem o latach 60. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 30 minut temu Udostępnij Napisano 30 minut temu 2 godziny temu, soberowy napisał: Pięknie mi to gra, dobra realizacja. Dla mnie, jeden z najseksowniejszych damskich głosów. Świetnie nagrane płyty. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 29 minut temu Udostępnij Napisano 29 minut temu Pod okładką najnowszego nabytku ze stajni Polskich Nagrań, dwa smaczki z bookletu. Oprawa tych wydań jest niesamowita. Zadziwia porządek w papierach jaki mieli.... A samej muzyki to by się nie powstydził ani Evans ani Coltrane ani Shorter.... Światowy poziom. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 24 minuty temu Udostępnij Napisano 24 minuty temu Nie wiem czy audiofilską, ale orgietkę czas zacząć 😉 Jedna z moich najstarszych płyt w kolekcji z 1984 roku 🥰 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 23 minuty temu Udostępnij Napisano 23 minuty temu 16 minut temu, Adi777 napisał: Fakt, też pomyślałem o latach 60. Hehe to coś nam nie idzie to liczenie, bo miałem na myśli '90🤣 1 minutę temu, soberowy napisał: Nie wiem czy audiofilską, ale orgietkę czas zacząć 😉 Jedna z moich najstarszych płyt w kolekcji z 1984 roku 🥰 Rarytasy. Ale jak jedna z najstarszych to już tylko o 2 lata można się cofnąć (oczywiście mowa o CD). Masz coś jeszcze starszego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 minut temu Udostępnij Napisano 9 minut temu 18 minut temu, fp74 napisał: Zadziwia porządek w papierach jaki mieli... A potem przyszli Lechu i Wachowski i wszystko pogubili… ale nie o tym miało być, edit do kącika: dziś mijają 42 lata od wydania przez grupę Marillion debiutanckiego, studyjnego albumu ,,Script For A Jester's Tear", jak że nie mam tej płytki to zamieszczę fotkę z „afterparty” z Gdańska po koncercie w hali Olivii w czerwcu 1987 roku… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts