fp74 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Dedal napisał: Byla chwilka przerwy, ale dziś będzie słuchane Piękna kareta 🃏🃏🃏🃏... Ja w Święta całe 5 dni na detoksie...😓aż żona pytała z troską, czy coś mi się zepsuło...😁. Złota kobieta. Mam mnóstwo płyt do przesłuchania ale w pracy z sieci leci, np: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowany) @DedalHey, a gdzie Sundara? Edytowano 10 godzin temu przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Na lewo😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu @Dedal proszę nie usuwać Sundary. To jakby Twój podpis. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Tak ,lepiej ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Dużo lepiej😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Kącik historyczny: za rok bez jednego dnia minie pół wieku od wydania debiutanckiej płyty Ramones, a Ja od 35 lat zastanawiam się czy odpakować ten cedek? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, MarcKrawczyk napisał: Kącik historyczny: za rok bez jednego dnia minie pół wieku od wydania debiutanckiej płyty Ramones, a Ja od 35 lat zastanawiam się czy odpakować ten cedek? No to cena rośnie. Oby nie tak jak to policzył bohater jednego z seriali: za 50 lat potroi swoją wartość i będzie wtedy kosztować połowę tego co zapłaciłem 🤣. Wiele moich plyt czeka chyba taki los.... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu @MarcKrawczyk No jak już tyle lat zapakowany leży, to już prawdopodobnie nabrał wartości. czym dluzej bedziesz czekał, tym ciezej bedzie zdecydować. 35 lat, co za cierpliwość 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts