fp74 Napisano wczoraj o 09:22 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:22 1 godzinę temu, Dedal napisał: Byla chwilka przerwy, ale dziś będzie słuchane Piękna kareta 🃏🃏🃏🃏... Ja w Święta całe 5 dni na detoksie...😓aż żona pytała z troską, czy coś mi się zepsuło...😁. Złota kobieta. Mam mnóstwo płyt do przesłuchania ale w pracy z sieci leci, np: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano wczoraj o 09:23 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:23 (edytowany) @DedalHey, a gdzie Sundara? Edytowano wczoraj o 09:24 przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano wczoraj o 10:07 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:07 Na lewo😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano wczoraj o 11:01 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:01 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano wczoraj o 11:22 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:22 @Dedal proszę nie usuwać Sundary. To jakby Twój podpis. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano wczoraj o 11:25 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:25 Tak ,lepiej ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano wczoraj o 11:29 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:29 Dużo lepiej😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Kącik historyczny: za rok bez jednego dnia minie pół wieku od wydania debiutanckiej płyty Ramones, a Ja od 35 lat zastanawiam się czy odpakować ten cedek? 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, MarcKrawczyk napisał: Kącik historyczny: za rok bez jednego dnia minie pół wieku od wydania debiutanckiej płyty Ramones, a Ja od 35 lat zastanawiam się czy odpakować ten cedek? No to cena rośnie. Oby nie tak jak to policzył bohater jednego z seriali: za 50 lat potroi swoją wartość i będzie wtedy kosztować połowę tego co zapłaciłem 🤣. Wiele moich plyt czeka chyba taki los.... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu @MarcKrawczyk No jak już tyle lat zapakowany leży, to już prawdopodobnie nabrał wartości. czym dluzej bedziesz czekał, tym ciezej bedzie zdecydować. 35 lat, co za cierpliwość 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coyote Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Steven Wilson - Full Concert [HD] | Live at North Sea Jazz Festival 2016 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 19 minut temu, coyote napisał: Steven Wilson - Full Concert [HD] | Live at North Sea Jazz Festival 2016 Robi świetny remastering starych plyt. Trzeba by zagłębić się w jego twórczość muzyczną, bo z tej strony to słabo go znam. A ponoć maczał palce (jako muzyk) w nagraniu ponad 100 albumów!!! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Wydanie 1997. No tu to trzeba usiąść i posłuchać uważnie ale dzieje się..., a to 1969. Dopiero wymyśla się jazz-rock a oni już idą krok dalej! Płyta wirtuozerska i na pewno muzycznie wizjonerska. Nagrana w trzyosobowym składzie (bez basu!). 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coyote Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 7 godzin temu, fp74 napisał: Robi świetny remastering starych plyt. Trzeba by zagłębić się w jego twórczość muzyczną, bo z tej strony to słabo go znam. A ponoć maczał palce (jako muzyk) w nagraniu ponad 100 albumów!!! Tak to fakt, parę jego remasteringów miałem okazję słyszeć, po wiem tak że jest to jak by nie było gwarantowany poziom jakości. Lecz jak to czasem bywa oryginał to oryginał więc nie zawsze znaczy to że przypadnie do gustu każdy remastering. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu A dziś "24 kwietnia 1982 roku Marek Niedźwiecki poprowadził pierwsze notowanie Listy Przebojów Programu Trzeciego. Wygrała wówczas piosenka I"’ll find My Way Home" duetu Jon and Vangelis." Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 13 godzin temu, fp74 napisał: Wydanie 1997. No tu to trzeba usiąść i posłuchać uważnie ale dzieje się..., a to 1969. Dopiero wymyśla się jazz-rock a oni już idą krok dalej! Płyta wirtuozerska i na pewno muzycznie wizjonerska. Nagrana w trzyosobowym składzie (bez basu!). I za to lubie to forum! Dzieki @fp74, nie znalem a juz lubie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts