DiBatonio Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) Dnia 21.07.2025 o 12:50, Rafał S napisał: Spokojnie, przypomnę, że Sony wykupiło Columbię w 1989 r. Na moim wydaniu z tyłu też są wszystkie 3 nazwy: Sony i Columbia / Legacy. Na grzbiecie tylko 2 ostatnie. Rafał przebieran nóżkami już, bo dziś będzie Dave Brubeck, a dzięki @Bogusław 66 zacząłem się bawić MAAAT DRoffline mkII już przemielilem niektore plyty hires i kilka ripów, jest niezle, ale też w kilku przypadkach zaskoczenie niekoniecznie miłe. Kurde nie wiem, czy nie kupię z licencją. Na razie trialową wersja się bawię. Mam kilka logów płyt z testów DR. Dave'a Brubecka też przrmielę, a co ... 😉 np. TiME OUT jest bardzo spoko i ma dobry DR. Edytowano 7 godzin temu przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Jacek, a wiesz że u mnie masz 'wpierdal' za promocję Qobuza 😉 Odpisz, cytując
fp74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Universal Classics & Jazz 2016, SHM-CD, made in 🇯🇵, skład 👌!!! Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 3 minuty temu Napisano 3 minuty temu 1 godzinę temu, fp74 napisał: Universal Classics & Jazz 2016, SHM-CD, made in 🇯🇵, skład 👌!!! Już dawno nie naripowalem się tyle płyt co dzisiaj, no i okazuje się, że nie wszystkie japońce są takie cacy pod wzgelem DR. Nie ma tu znaczenia nośnik HSM CD, czy technologia BSCD2. Za to kilka płyt mnie mile zskoczyło, podobnie jest z plikami HiRes. Mam też ciekawe wnioski, co było zaskoczeniem i pewno dla niektórych melomanów, czy audiofilów tez by bylo zaskakujące. 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts