Raf_raf Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 37 minut temu, BlaBla napisał: Właśnie tak sobie siedzę w pracy 🥱 i przeglądam muzyczne portale 😎, a tam wiele ciekawostek muzycznych 🤩, człowiek już nie ogarnia wszystkich informacji... 🤪 Wskazywana w kilku miejscach propozycja na płytę jazzową 2025 made in Poland. Dołączam się do głosu, może nie jest to bardzo nowatorskie, bo takie granie rozbrzmiewa w okół mnie tu i tam ale naprawdę świetnie wymyślone, zagrane, zaaranżowane i mam nadzieję zrealizowane - u mnie na razie tylko ze streamingu. Polecam. Ps. Omasta mi się jakoś z hiphopem kojarzyła, nie wiem dlaczego...🤔 Może z Molesta Ci się kojarzyła 😉 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Raf_raf napisał: Może z Molesta Ci się kojarzyła 😉 🤔🤣😁👍 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Byl u mnie dzisiaj kumpel, posluchac wokali i organ na moich Celestionach. Allegri jednak wybrzmial najlepiej, gesia skorka na rekach. Oczywiscie slucham z plyty a nie z YT. Odpisz, cytując
Recommended Posts