Rega Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 @Inżynier MamońWolę w wykonaniu Rokiczanki 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 5 minut temu, Adi777 napisał: Ładne dziołchy No ładne. Bez makijażów i botoksów holiłuckich. Mozna? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Przed chwilą, Inżynier Mamoń napisał: No ładne. Bez makijażów i botoksów holiłuckich. Mozna? Nawet bardzo ładne 😃 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Przed chwilą, Rega napisał: Wolę w wykonaniu Rokiczanki Znam to Roman. Tylko te dziewczyny gruzińskie przypadkiem mi wpadły na YT. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Co do makijażu i botoksu, to nie każdy używa. Ja na przykład nie używam 😌 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 (edytowany) Może coś związanego z Dniem dzisiejszym i innymi narodowymi wydarzeniami Edytowano 11 listopada 2021 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 5 minut temu, Inżynier Mamoń napisał: 6 minut temu, Rega napisał: Wolę w wykonaniu Rokiczanki Znam to Roman. Tylko te dziewczyny gruzińskie przypadkiem mi wpadły na YT. Serce mi się łamie czasem jak tego słucham. Serio. Może dlatego, że już prawie 20 lat poza Polską jestem... Piękne to jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 5 minut temu, Inżynier Mamoń napisał: Może dlatego, że już prawie 20 lat poza Polską jestem... A gdzie kolega mieszka? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 14 minut temu, Rega napisał: @Inżynier MamońWolę w wykonaniu Rokiczanki Roman, a wiesz że ten zespół pochodzi spod Lublina 🙂? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 W ponurym i nudnym jukeju. 2 minuty temu, Adi777 napisał: A gdzie kolega mieszka? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Przed chwilą, Inżynier Mamoń napisał: W ponurym i nudnym jukeju. Jak tam nudno i ponuro, to wpadaj do NL Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Przed chwilą, seba3002 napisał: Roman, a wiesz że ten zespół pochodzi spod Lublina 🙂? Dokładnie z Lubartowa. Znam bardzo dobrze to miejsce. I tęsknię jak cholera czasem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Przed chwilą, Inżynier Mamoń napisał: Dokładnie z Lubartowa. Znam bardzo dobrze to miejsce. I tęsknię jak cholera czasem. Dokładnie to z Rokitna. Mam żonę z Radzynia 😝. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Siema Seba 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Przed chwilą, Inżynier Mamoń napisał: Siema Seba 🙂 Ty też jesteś z Radzynia 😝? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 (edytowany) Kolejny polski zespół. Połączenie jazzu i metalu, do tego w klimatach King Crimson. Może być ciekawie. Edytowano 11 listopada 2021 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Przed chwilą, seba3002 napisał: Ty też jesteś z Radzynia 😝? Z Lubartowa pochodzę. Ale byłem w Radzyniu nie raz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Przed chwilą, Inżynier Mamoń napisał: Z Lubartowa pochodzę. Ale byłem w Radzyniu nie raz. Kurczę, to jesteśmy sąsiadami 🙂. Może kiedyś jak wrócisz do Polski uda się wypić trochę okowity😝. Pozdrowienia z Lublina 🙂. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 No to macie Koledzy jeszcze coś z Waszych stron. Też sluchalem będąc na obczyźnie. I jakoś mnie to podbudowywało duchowo, choć wcześniej za muzyką ludową nie przepadałem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 6 minut temu, Rega napisał: choć wcześniej za muzyką ludową nie przepadałem. Ja to kiedyś nawet tańczyłem i udzielałem się w zespole ludowym. Miałem wtedy coś koło 12 lat. Ło matko, kiedy to było 😆 Do tej pory lubię folk z całego świata. Bo to korzenie wszystkiego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Przed chwilą, PaVson napisał: A te kobitki jak wam się podobają 🙂 Te ładnie śpiewają Podsiadło 😝 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 7 minut temu, PaVson napisał: Podsiadło mi nie siadło 😜 Ale to tak 👍 Metalika ładnie zaśpiewała Ridla 😝 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Mamoń Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Ode mnie dla narodowców dzisiaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 11 listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 listopada 2021 Pewnie jestem ,, do tyłu,, ale Tulia mi nie odpowiada. Folk przenowocześniony do granic możliwości. I nic tu nie pomogą covery. 👎 Same dziewczyny ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts