Gość peter234 Napisano 26 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2015 Polski rap Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 27 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2015 witam... dawno mnie tutaj nie bylo...problemy zdrowotne.... a co sadzicie o tym ??????https://www.youtube.com/watch?v=pXYWDtXbBB0...gFQ2rFyqI87R6napozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzp486 Napisano 27 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2015 Witam!Michalwronki, bardzo mi się to spodobało, fajnie było by też tego słuchać beż wokalistki i chórku bo lubię klarowną muzykę instrumentalną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 28 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2015 Warto obejrzeć całe te 50 kilka filmów....Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panas Napisano 30 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2015 Witam,dzisiaj jak i od kilku miesięcy z moich głosników nie schodzi kapela Jungle. https://www.youtube.com/watch?v=BcsfftwLUf0Byłem swoego czasu na ich koncercie w warszawskim basenie (ino juz nie istniejącym), energia koncertowa dwóch młodych brytoli normalnie p....iec!!Mega zaskoczeniem było również zobaczyć dwóch białych młodych chłopaczków, słuchając Jungle ma się wrażenie że to muzyka grana raczej przez afroamerykanów.Anyway polecam sprawdzenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariolaKutynia Napisano 4 lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 lipca 2015 W tej chwili słucham Margaret - Smak radości oczywiście z powodu tego, że jestem bardzo szczęśliwa z bycia z moim wspaniałym mężczyzną Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARINTV74 Napisano 5 lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 lipca 2015 Led Zeppelin mógłbym słuchać bez przerwy. Ta muzyka po prostu trafia do mnie jak żadna inna zarówno pod względem tekściarskim jak i dźwiękowym. Kawałek naj- naj- najbardziej ulubiony to Immigrant song. Plus wszelkie covery tej piosenki lub wszelkie próby scoverowania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takizz Napisano 9 lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 lipca 2015 A znowu u mnie Dżem może lecieć ciągle. Oczywiście z Riedlem kiedy żył Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekjanosz Napisano 22 lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 lipca 2015 U mnie teraz Stan Borys i Jaskółka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loto Napisano 8 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2015 lost frequencies - are you with me Coś pięknego! Nie da się nie słuchać w kółko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inksi6 Napisano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2015 Aktualnie słucham The Beatles. Brzmienie tego zespołu jest zupełnie inne niż dzisiejszej muzyki, wpływa na mnie kojąco. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trator Napisano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2015 Metal symfoniczny bo jest piękny i to co leci w radiu żeby zająć czas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panas Napisano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2015 Od rana w pracy leci Taco Hemingway, polski rap młodzieniaszek Niesamowity malkontent i świetny narrator. Polecam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mortlek Napisano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2015 IRA z nowym kawałkiem Wybacz. Dobrze, że o sobie przypomnieli taką piosenką. Dla mnie hit 2015. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dell Napisano 24 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2015 U mnie akurat najczęściej można usłyszeć Arctic Monkeys z kawałkiem Old Yellow Bricks. Utwór ma już kilka lat, ale nadal mógłbym go słuchać bez przerwy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viala Napisano 25 września 2015 Udostępnij Napisano 25 września 2015 U mnie króluje dub-step i chill-step z nutką psychodelii, ostatnio moi ulubieńcy Bluetech i Phaeleh. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 25 września 2015 Udostępnij Napisano 25 września 2015 Od miesiąca głównie muzyka poważna + RMF Classic Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Note Napisano 6 października 2015 Udostępnij Napisano 6 października 2015 Aktualnie Fates Warning plyta "Awaken The Guardian" - Mistrzostwo Swiata Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mocnyorzech Napisano 6 października 2015 Udostępnij Napisano 6 października 2015 Słuchaliście umowy o dzieło Taco Hemingwaya? Jak dla mnie genialna płytka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 1 listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 listopada 2015 Obecnie albumy:RMF Classic - 50 Reasons to Love Classical Music 3CD boxOdkrywamy klasykę - 300 lat wspaniałej muzyki 3CD boxOdkrywamy klasykę - Muzyka wiedeńskich mistrzów 3CD boxOdkrywamy klasykę - Przeboje na orkiestrę 3CD boxJeśli ktoś lubi poważną to szczerze polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 1 listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 listopada 2015 Ja oprócz jazzu, rocka i prawie wszystkiego co dobre, nie okaleczone (nie będę tu pisał o pewnych gatunkach, jakie to są, bo ktoś mógłby się obrazić). Nawet dobry pop da radę. A muzyki klasycznej słucham może mniej, Choć mam kilkaset różnych nagrań (CD plus analogi). Najczęściej tak jak Ty Celdur słucham RMF Classic i Dwójki. Ale w samochodzie, bo inna muzyka podczas jazdy szybko mnie męczy.No chyba, że chcę się napędzić, to wówczas dobry rock z drivem.Co do kupowania takich setów, to uważaj. Można nakupić bardzo przeciętnych wykonań a po co, skoro są wybitne. No owszem i ja mam jakieś wydania typu Philharmonia Slavonica (z całym szacunkiem), ale ... .Oczywiście tak można poznać dane dzieło, lecz prawdziwie wycyzelować je potrafią tylko mistrzowie.Jest "parę" orkiestr, dyrygentów, solistów, na których warto zwracać szczególną uwagę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 1 listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 listopada 2015 Akurat te wydawnictwa są bardzo dobre.Podoba mi się to że zamieścili utwory nagrane w latach 80' a dla mnie to jak wino. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzp486 Napisano 16 listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 listopada 2015 Leonard Cohen "Amen" Głos tego Pana jest jak wino.https://www.youtube.com/watch?v=Vu-OosG9b7Ihttp://ecx.images-amazon.com/images/I/910-...6L._SL1500_.jpg Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kevfox Napisano 18 listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 listopada 2015 Smolik / Kev Fox - Mind The Bright Lights - aktalnie mnie leci to! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xetras Napisano 26 listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 listopada 2015 Ostatnimi czasy:One of these Days z Meddle Pink Floyd. Skonstruowany nastrój mi konweniuje.Oprócz tego np.Les Rita Mitsouko- C'est comme caAlbo The Stranglers - Nice'n'sleazy(albo coś podobnie dziwnego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts