MarcKrawczyk Napisano 4 stycznia Napisano 4 stycznia (edytowany) Tymczasem tego dnia, ale 1983 roku ukazała się druga płyta duetu Eurythmics "Sweet Dreams (Are Made Of This)". Singiel "Sweet Dreams (Are Made Of This)", wydany jako czwarty i ostatni z płyty okazał się punktem zwrotnym w karierze zespołu. Dzięki niemu Annie Lennox i Dave A. Stewart w końcu osiągnęli komercyjny sukces. Edytowano 4 stycznia przez MarcKrawczyk 3 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 5 stycznia Napisano 5 stycznia (edytowany) Bardzo , bardzo przyjemny utwór oraz cała płyta I zajebista okładka Edytowano 5 stycznia przez tomek4446 2 Odpisz, cytując
maxredaktor Napisano 5 stycznia Napisano 5 stycznia 7 godzin temu, tomek4446 napisał: Bardzo , bardzo przyjemny utwór oraz cała płyta I zajebista okładka Zgadza się. Bardzo lubię całość, warto wspomnieć, że pojawia się tu także Phil Lynott. Odpisz, cytując
S!N! Napisano 6 stycznia Napisano 6 stycznia Prezent na koniec roku od Szpaka, Chatchup wysmażył ładny bicik no i Vae przekot ❤️ Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 6 stycznia Napisano 6 stycznia U mnie tylko 5 trafień i to wcale nie tych ulubionych… Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia Dnia 4.01.2025 o 21:02, MarcKrawczyk napisał: trochę mnie sponiewierało… Wrzuciłem. Skąd żeś to wytrzasnął ? Ale szacun dla wykonawców , to cholernie wąska nisza 1 Odpisz, cytując
Highlander_now Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia Dawno mnie tu nie było. Jakoś więcej czasu się o mnie nie pyta. Rok 1981 i "Przyjaciele ...". Płyta z najlepszych czasów. W dalszym ciągu znakomita dynamika na granicy możliwości winylu. 6 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia 42 minuty temu, tomek4446 napisał: Wrzuciłem. Skąd żeś to wytrzasnął ? Jakiś redaktor umieścił ich w swoich 10 płytach roku… ja dotrwałem tylko do czwartego numeru, a ty? Odpisz, cytując
pairtick Napisano 7 stycznia Napisano 7 stycznia 26 minut temu, Highlander_now napisał: Dawno mnie tu nie było. Jakoś więcej czasu się o mnie nie pyta. Rok 1981 i "Przyjaciele ...". Płyta z najlepszych czasów. W dalszym ciągu znakomita dynamika na granicy możliwości winylu. Tak, że ten 😉 5 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 8 stycznia Napisano 8 stycznia Przecinki mają znaczenie. No, woman, no cry, No woman, no cry, 😉 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 9 stycznia Napisano 9 stycznia Dnia 8.01.2025 o 10:52, soberowy napisał: ześ się pan wstrzelił, dziś 44 lat mija od wydania singla Vienna... 3 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 9 stycznia Napisano 9 stycznia 6 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: ześ się pan wstrzelił, dziś 44 lat mija od wydania singla Vienna... Co jest ciekawe, bo sam utwór jest rok starszy. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Vienna_(Ultravox_song)#Background A poniżej, mój ulubiony z tej płyty. 3 Odpisz, cytując
Recommended Posts