fp74 Napisano 28 lutego Napisano 28 lutego Tak się złożyło, że dzisiaj w jednej przesyłce przyszly m.in. te dwie - pierwsza i ostatnia studyjna plyta Soft Machine w składzie z dawnych lat. Cóż za przypadek...! 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 1 marca Napisano 1 marca (edytowany) Dnia 28.02.2025 o 00:07, pairtick napisał: Nie znam tego wykonawcy ale okladka jest tip-top. Dawno sie tak nie usmialem. I jeszcze ten tytul:D Ostatnio czesto wracam do Bjork, na CD-kach mam. Duzo wspomnien z lat 2000. Edytowano 1 marca przez Sipo ed 1 Odpisz, cytując
fp74 Napisano 1 marca Napisano 1 marca Kompan do odkurzania I tu sluchawki z dobrym ANC są niezastąpione. Odpisz, cytując
Sipo Napisano 1 marca Napisano 1 marca Chyba juz kiedys wrzucalem. Jimi Tenor to malo znany artysta ale na pewno ciekawa osobowosc. Jak Bjork. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 1 marca Napisano 1 marca Tego dnia w 1988 roku Peter Murphy wydał swój drugi solowy album „Love Hysteria” 1 Odpisz, cytując
fp74 Napisano 2 marca Napisano 2 marca Rodzina, sąsiedzi a nawet pies i królik jeszcze śpią, a ludzie już od rana słuchają 😄🤘 Życzę muzycznej niedzieli. 4 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 marca Napisano 2 marca Pyszności https://tidal.com/track/634375?u 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 2 marca Napisano 2 marca (edytowany) Sade swietnie brzmi, szczegolnie w niedzielny poranek:) Uwielbiam sekcje basowa z lat '80. Edytowano 2 marca przez Sipo ed 3 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 2 marca Napisano 2 marca (edytowany) 12 minut temu, fp74 napisał: U mnie niedziela "koncertowa" A u mnie mniej więcej tak to wygląda.... David Ghillmor Jacob Lee - demons Lusaint - wiceked game (cover) Loreen- tattoo (acoustic) Patch Notes - Helene Vogelsinger Edytowano 2 marca przez Chyba Miro 84 1 Odpisz, cytując
fp74 Napisano 2 marca Napisano 2 marca 35 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Mieć taką ścianę w domu!!! Ech..... A jak koncert niedzielny to nie może zabraknąć tego: 2 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 2 marca Napisano 2 marca 21 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: I tak bez trybu… chyba "bez żadnego trybu". 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 marca Napisano 2 marca 4 godziny temu, soberowy napisał: tylko dla fanów Jest też świetny remaster. Odpisz, cytując
Recommended Posts