fp74 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Dedal napisał: Byla chwilka przerwy, ale dziś będzie słuchane Piękna kareta 🃏🃏🃏🃏... Ja w Święta całe 5 dni na detoksie...😓aż żona pytała z troską, czy coś mi się zepsuło...😁. Złota kobieta. Mam mnóstwo płyt do przesłuchania ale w pracy z sieci leci, np: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowany) @DedalHey, a gdzie Sundara? Edytowano 3 godziny temu przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Na lewo😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu @Dedal proszę nie usuwać Sundary. To jakby Twój podpis. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Tak ,lepiej ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Dużo lepiej😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts