coyote Napisano Poniedziałek o 14:08 Napisano Poniedziałek o 14:08 Chill Song's Tidal https://tidal.com/browse/playlist/4bcd0258-072a-4dae-80e9-a2158f2227b0 Spotify 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Poniedziałek o 18:05 Napisano Poniedziałek o 18:05 Tymczasem 17 lat temu, 26 maja 2008 roku ukazał się box Yazoo „In Your Room”, w którym znajdziemy cztery płytki. Dwie pierwsze to debiutancka płyta "Upstairs At Eric's" i drugi album pt. "You And Me Both". Najbardziej interesujący jest jednak dysk trzeci i czwarty z miksami i teledyskami… 4 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Poniedziałek o 19:21 Napisano Poniedziałek o 19:21 https://tidal.com/browse/track/1268371?u Odpisz, cytując
soberowy Napisano Poniedziałek o 19:49 Napisano Poniedziałek o 19:49 Dziś na rowerze ten utwór podbił mi średnią prędkość 😀 https://tidal.com/browse/track/94438615 3 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Poniedziałek o 20:56 Napisano Poniedziałek o 20:56 Czterdzieści lat minęło, jak jeden dzień. Świetna płyta. Kurcze, Deep Purple i Black Sabbath w Spodku (to chyba był 1998). 2 Odpisz, cytując
sonique Napisano Poniedziałek o 21:36 Napisano Poniedziałek o 21:36 (edytowany) 3 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Rok 1983 i „Nobody’s Diary”. Jedna z najpiękniejszych ejtisowych piosenek o miłości. Dać jej nową aranżację, i staje się bez problemu ponownym hitem. Jedyny utwór Yazoo, który wciąż cenię. Jest w niej fragment, który paradoksalnie może przydać się statystycznemu audiofilowi (chociaż Alison z pewnością chodziło o coś innego): „You can change the chapter you can change the book, But the story remains the same if you'd take a look.”…;) Edytowano Poniedziałek o 21:40 przez sonique 3 Odpisz, cytując
Highlander_now Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Jeżeli chodzi o utwór o miłości to mam swój numer jeden, zresztą z bardzo dobrej płyty. Przedostatni na stronie czwartej. 4 Odpisz, cytując
Highlander_now Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Czego będę słuchał. Premiera za kilka dni. Będzie wydane na CD jak i na winylu. Można już znaleźć oferty. Zdjęcie okładki pochodzi z serwisu Discogs. 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 5 godzin temu, Highlander_now napisał: Jeżeli chodzi o utwór o miłości to mam swój numer jeden, zresztą z bardzo dobrej płyty. Płyta dobra i ją mam, ale raczej powinna być obrandowana Trevor Horn Band… 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Płyta dobra i ją mam, ale raczej powinna być obrandowana Trevor Horn Band… A tego Horna lubisz? 3 Odpisz, cytując
sonique Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 7 godzin temu, Highlander_now napisał: Premiera za kilka dni. Niech on się już zlituje… dałem mu miejsce na 54 opakowania CD… czy on myśli, że ja mam szuflady z gumy?;) 4 2 Odpisz, cytując
sonique Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Kraft napisał: W tym produkcie nie zestarzał się żaden składnik. Każdy instrument wciąż brzmi świeżo. A obraz przyprawia o gęsią skórkę. Nawet ten Citroën CX wygląda nowocześniej niż większość współczesnych samochodów… 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 46 minut temu, sonique napisał: Niech on się już zlituje… dałem mu miejsce na 54 opakowania CD… czy on myśli, że ja mam szuflady z gumy?;) To może, czas na NAS? Odpisz, cytując
Highlander_now Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 51 minut temu, sonique napisał: Niech on się już zlituje… dałem mu miejsce na 54 opakowania CD… czy on myśli, że ja mam szuflady z gumy?;) Może powinien wydawać tylko na winylu? ;-) 5 minut temu, pairtick napisał: To może, czas na NAS? W formacie FLAC? Tylko @sonique chyba należy to tego rodzaju zbieraczy, których satysfakcjonuje konkretny nośnik, a nie pliki. Mylę się? Odpisz, cytując
sonique Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Highlander_now napisał: Tylko @sonique chyba należy to tego rodzaju zbieraczy, których satysfakcjonuje konkretny nośnik, a nie pliki. Mylę się? Sporo frajdy, którą czerpię z tego hobby, wynika z faktu iż obcuję z nośnikami, które często są niewiele młodsze ode mnie. Celuję w pierwsze wydania. Dodatkowo obcowanie ze smartfonem, tabletem, streamerem, NASem przekreśla u mnie możliwość pełnego relaksu. Nie mam aż takiej awersji do tego rodzaju sprzętu jak Tomasz Beksiński ale coś w tym stylu… 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, sonique napisał: obcowanie ze smartfonem, tabletem, streamerem, NASem przekreśla u mnie możliwość pełnego relaksu To odwrotnie niż u mnie. Już w czasach literatury SF (czyli pierdyliard lat temu), chciałem mieć muzykę 'na kryształkach'. No i mam. Obsługa z tabletu, to jest bajka. Cała techniczna reszta robi się 'sama' - automagicznie 😇 Odpisz, cytując
fp74 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 9 godzin temu, Highlander_now napisał: Czego będę słuchał. Premiera za kilka dni. Będzie wydane na CD jak i na winylu. Można już znaleźć oferty. Zdjęcie okładki pochodzi z serwisu Discogs. Ja czekałem kilka miesięcy po zapowiedzi nowego wydania Sun Bear Concerts tym razem Made In Japan. Już jest w drodze. 1 godzinę temu, sonique napisał: Niech on się już zlituje… dałem mu miejsce na 54 opakowania CD… czy on myśli, że ja mam szuflady z gumy?;) Sam wiesz, że to choroba nieuleczalna....😄. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowany) Tak, że ten 🤔 Edytowano 11 godzin temu przez pairtick Odpisz, cytując
pairtick Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu (edytowany) Się mi trochę na wspominki zebrało, bo kto tego nie grał? 😀 Edytowano 11 godzin temu przez pairtick Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Tymczasem 42 lata kończy dziś album KissingThePink „Naked", na którym znajdziemy ich gwizdany hit „The Last Film"… 4 godziny temu, Kraft napisał: A tego Horna lubisz? Przecież wiesz, że mam słabość do Grace… 1 Odpisz, cytując
fp74 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu .... czasem otwieram małe, zakurzone drzwiczki, za którymi nie spodziewam się zobaczyć nic szczególnego, a tam takie skarby...🤩. wspaniale zagrane, wspaniale nagrane. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts