mordor12 Napisano 13 września 2017 Udostępnij Napisano 13 września 2017 (edytowany) Podałem Ci linka do tematu jak pisać pierwsze posty. Kliknij na pierwsze posty na forum , albo po prostu wejdz w zakładke po prawej stronie na górze jak jestes na głównej stronie forum. Edytowano 13 września 2017 przez mordor12 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 16 września 2017 Udostępnij Napisano 16 września 2017 Żeby Ci pomóc i odpowiednio dobrać zestaw, potrzeba wielu istotnych informacji. Takich jak jaki dźwięk lubisz, jakiej muzyki słuchasz itd. Chcemy Ci pomóc, ale daj też od siebie. To co napisałeś w pierwszym poście- to bardzo szczątkowe informacje. Zapoznaj się jak napisać poprawnie post i jakie informacje powinny być zawarte. Otwórz link z poprzedniej strony - podany przez @mordor12 i przeczytaj uważnie. Napisz wg schematu w podpunktach. To chyba nie jest trudne? Na tym forum panują pewne zasady - pisania postów. Jeżeli Ci to nie odpowiada - zmień forum. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 września 2017 Udostępnij Napisano 20 września 2017 Wystraszyliście faceta Z tym że faktycznie słusznie. Granie odmienne. Trochę jak wybór rzutem monetą. Przy najmniej do momentu uściślenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 30 maja 2021 Udostępnij Napisano 30 maja 2021 Cześć, odświeżę temat, chce kupić SC L ale jest też do wzięcia canton ergo 100 DC będą jakieś kosmiczne różnice między nimi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 maja 2021 Udostępnij Napisano 31 maja 2021 Nie wiem co dla Ciebie oznacza kosmos. Ale dla mnie nie. To będzie podobne granie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts