audionet Napisano 12 listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 listopada 2015 Jednak kilka zdjęć zrobiłem komórką .Na jednym z nich nowa Polska firma .ładnie grało i bardzo ładnie wyglądało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 12 listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 listopada 2015 Pięknie to wygląda.Gramofony również tej firmy?Wygląd wyborny i jak piszesz dobrze to brzmiało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 12 listopada 2015 Udostępnij Napisano 12 listopada 2015 Tak gramofon także tej firmy .Tak prawdę powiedziawszy najbardziej on mnie zainteresował.Rozmawiałem z wystawcą .Talerz i ramię są zawieszone na sprężynach z tłumieniem olejowym.Dokładniej możesz poczytać na ich stronie.http://www.muarah.pl/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 14 listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 listopada 2015 Kolejne zdjęcia z AudioForte - czyli ATOLL, Acoustic Solid oraz kolumny ATOHM PozdrawiamPS. Charakterystyczny wygląd "400-tek"ATOLLa rzuca się z daleka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts