audionet Napisano 12 listopada 2015 Napisano 12 listopada 2015 Jednak kilka zdjęć zrobiłem komórką .Na jednym z nich nowa Polska firma .ładnie grało i bardzo ładnie wyglądało. Odpisz, cytując
pirs Napisano 12 listopada 2015 Napisano 12 listopada 2015 Pięknie to wygląda.Gramofony również tej firmy?Wygląd wyborny i jak piszesz dobrze to brzmiało. Odpisz, cytując
audionet Napisano 12 listopada 2015 Napisano 12 listopada 2015 Tak gramofon także tej firmy .Tak prawdę powiedziawszy najbardziej on mnie zainteresował.Rozmawiałem z wystawcą .Talerz i ramię są zawieszone na sprężynach z tłumieniem olejowym.Dokładniej możesz poczytać na ich stronie.http://www.muarah.pl/ Odpisz, cytując
RoRo Napisano 14 listopada 2015 Autor Napisano 14 listopada 2015 Kolejne zdjęcia z AudioForte - czyli ATOLL, Acoustic Solid oraz kolumny ATOHM PozdrawiamPS. Charakterystyczny wygląd "400-tek"ATOLLa rzuca się z daleka Odpisz, cytując
Recommended Posts