pawelzbrd Napisano 28 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2008 chce kupic kolumny audiofilskie cena max za 2 kolumny 3000zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowak Napisano 28 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2008 A co to są kolumny "audiofilskie"? Jakies specjalne? Nic nie napisales... przejdz sie po salonach audio i posluchaj. Moze cos wybierzesz.Nie napisales ani do jakiej muzyki, ani z czym to ma grac. Nie napisales jak duze jest pomieszczenie...Chce kupic ekstra samochód... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzbrd Napisano 28 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2008 pokuj 20m kw ,żrudło muzyki Kąputer,Kulumny tylko Podłogowe,Muzyka Pop Hip-hop Techno Jazz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowak Napisano 28 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2008 To przejdz sie po sklepach i posluchaj roznych konstrukcji. Jak chcesz podlaczyc kolumny do komputera? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzbrd Napisano 28 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2008 kolumny pod wzmacniacz i wzmacniacz pod kąputer ale do wzmacniacza przejde dopoero po kumnie kolumn Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zn21 Napisano 28 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2008 ja doradzam spróbować w firmie akustyk w Warszawie lub akkus w Wejcherowie. Można kupić do montażu we własnym zakresie rasowe zestawy (głośniki + zwrotnica + obudowy). To najlepszy sposób na dobry dźwięk przy umiarkowanym wydatku. Myślę, że zaoszczędziś conajmniej 30%. Jak dasz radę z robotami lutownicz-monterskimi to warto spróbować. Tam mają dobre głośniki i projekty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 28 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2008 Wybierz coś z JBL ,powinny ci się podobać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 29 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2008 Jeszcze potrzebna informacja gdzie szukamy.Wśród kolumn nowych czy używanych? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzbrd Napisano 29 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2008 kolumny mogą byc nowe lub uzywane mi tam bez ruznicy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkoz_1 Napisano 2 maja 2008 Udostępnij Napisano 2 maja 2008 Jak pod komputer i audiofilskie to proponuję cokolwiek z Sonus Fabera Tylko budżet nie ten. To oczywiście żart A swoją drogą "audiofilskie" to bardzo szerokie pojęcie. I tak dla jednego będą to głośniki piękne i wysublimowane dźwiękowo a przy tym baaaardzo drogie. Dla drugiego natomiast każde głośniki które spełnią jego oczekiwania muzyczne i cena nie jest tu wyznacznikiem. Mogą być nawet tanie.I na koniec i bez obrazy - jakbym miał głosniki za 3000 zł. podpiąć pod komputer to chyba bym padaczki dostał Za 3000 zł. można skompletować sobie całkiem sprytny zestawik ( CD, wzmak i głośniki) który zagra wspaniale i co najważniejsze nie będzie profanował szerokiego pojęcia audiofilizmu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 2 maja 2008 Udostępnij Napisano 2 maja 2008 A tak na marginesie komputer wykończył kolumny syna .Nie wiem co za częstotliwość wyprodukował ale nie chodzą oba głośniki niskotonowe i średnio tonowe .Dziwne co? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 3 maja 2008 Udostępnij Napisano 3 maja 2008 Może teraz wyciągnie z tego pozytywne wnioski, i odłączy tego multimedialnego zabójcę głośników od sprzętu audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkoz_1 Napisano 3 maja 2008 Udostępnij Napisano 3 maja 2008 Kończąc swoje pisanie na ten temat, do komputera polecam dobry zestaw Creativa za ok. 200 - 350 zł. z subwoferem. Creative to właśnie "audiofilska" firma jeżeli chodzi o łup - łup na blaszakach. Ma kopa jak diabli. Oczywiście na dobrej karcie dźwiękowej też Creativa a nie na integrze z płyty głównej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sev Napisano 4 maja 2008 Udostępnij Napisano 4 maja 2008 Jak mają być do kąputera to ja Ci polecam zestaw Logitecha (z Subwooferem) a konkretnie Z-5500, nie mają żadnej konkurencji w tej cenie. Mam okazje często ich słuchać u znajomego i powiem szczerze że nie mogę im nic zarzucić.. Piszesz że słuchasz Techno, hip-hop...więc pewnie na basie ci zależy...a tam go masz od groma albo szukaj Creativa tak jak kolega Perkoz_1 radzi...Powodzenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts