Darek Napisano 20 lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 lutego 2017 Witam.Jak w temacie co myślicie o NAD C388Czytałem ,że NAD ma ogólnie słaby serwis i się psuje .Ma ktoś doświadczenia ?Co możecie polecić podobnego w tym przedziale cenowym ? to znaczy do 7 000 zł im taniej tym lepiej . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 20 lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 lutego 2017 Szukasz dobrego wzmacniacza, czy wzmacniacza i dużo funkcji sieciowych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Napisano 20 lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2017 Cytat Szukasz dobrego wzmacniacza, czy wzmacniacza i dużo funkcji sieciowych? I jedno i drugie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 20 lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 lutego 2017 Cytat Dzięki .Spodobał mi się ten Rotel A14 Głównie chodzi o to żeby nie grać muzyki tylko z CD ale też mp3,radia itp czyli różnych źródeł .Wiem,ze jakość ale dostęp do cd jest zawsze ograniczony.Fajnie byłoby też ,żeby obsługiwał spotify . Rotel nie obsługuje strumieniowania po sieci (ale ma bluetooth), więc jako źródłu potrzebny jest komputer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 20 lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 lutego 2017 A jakie masz kolumny? Naprawdę wybierasz wzmacniacz czy zabijasz wolny czas przed komputerem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 20 lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 lutego 2017 Darek, spójż jak się pisze pierwsze posty. Doradzenie Ci czegokolwiek na podstawie wiadomości, ktorych udzieliłeś byłoby co najmniej nieprofesjonalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercuss Napisano 20 lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 lutego 2017 Chyba jeszcze nikt nie zauwazyl, ze kolega juz jeden temat zalozyl z pytaniem o sprzet - chyba warto byloby polaczyc te 2 watki : http://forum.audio.com.pl/Sprzt-HiFi-do-sa...0-z-t45887.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Napisano 20 lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2017 Cytat Chyba jeszcze nikt nie zauwazyl, ze kolega juz jeden temat zalozyl z pytaniem o sprzet - chyba warto byloby polaczyc te 2 watki : http://forum.audio.com.pl/Sprzt-HiFi-do-sa...0-z-t45887.html A jak to zrobić ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Napisano 20 lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2017 Cytat A jakie masz kolumny? Naprawdę wybierasz wzmacniacz czy zabijasz wolny czas przed komputerem? Chcę wybrać i wzmacniacz i kolumny.Nie mam problemu z zabiciem czasu heheSporo już sie dowiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Napisano 20 lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2017 Cytat Cytat Dzięki .Spodobał mi się ten Rotel A14 Głównie chodzi o to żeby nie grać muzyki tylko z CD ale też mp3,radia itp czyli różnych źródeł .Wiem,ze jakość ale dostęp do cd jest zawsze ograniczony.Fajnie byłoby też ,żeby obsługiwał spotify . Rotel nie obsługuje strumieniowania po sieci (ale ma bluetooth), więc jako źródłu potrzebny jest komputer. W sumie to też dobre rozwiązanie Mały komputer Podraża trochę całe przedsięwzięcie ale daje też możliwości . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercuss Napisano 20 lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 lutego 2017 Pewnie jakis moderator to zrobi albo i nie, ale wg mnie niepotrzebnie zakladasz nowy temat. W poprzednim przeciez piszesz o calym zestawie stereo to o wzmacniaczu tez tam powinienes pisac. Niecierpliwy z Ciebie chlop, co? Spokojnie, pospiech to zly doradca a koledzy zaczna cos radzic jak zrobisz pierwsze kroki w tym kierunku:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 20 lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 lutego 2017 Robercuss ma rację Proszę nie pisać w tym wątku - a kontynuować w pierwszym temacie autora Sprzęt HiFi do salonu 45 m.kw do 12 000 złhttp://forum.audio.com.pl/index.php?showtopic=45887&hl=PozdrawiamPS. Zamknąłem bieżący wątek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts