Mprezi Napisano 21 października Napisano 21 października Czy mamy kogoś kto obecnie stosuje wiim ultra streamer wraz z udac Laiv poprzez kabel USB? Jakie wrażenia słuchając Spotify czy też radia Internetowego?? Odpisz, cytując
michaudio Napisano wczoraj o 00:10 Napisano wczoraj o 00:10 Retro audio prezentuje zajawkę o naprawie Denafripsa Pontusa. Niezbyt optymistyczne... Komentarze nie zostawiają suchej nitki na konstrukcji zasilacza. https://youtu.be/GZat5KJeKXk?si=l7A1U7hEbJlC_9-q 1 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano wczoraj o 08:25 Napisano wczoraj o 08:25 8 godzin temu, michaudio napisał: Retro audio prezentuje zajawkę o naprawie Denafripsa Pontusa. Niezbyt optymistyczne... Komentarze nie zostawiają suchej nitki na konstrukcji zasilacza. https://youtu.be/GZat5KJeKXk?si=l7A1U7hEbJlC_9-q Nooo lipnie to wygląda 🫤 1 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano wczoraj o 09:16 Napisano wczoraj o 09:16 Bezensowne to przęłączanie na przekaźnikach. W Aresie jest pstryczek 110/230 i po temacie. Poza tym faktycznie straszne badziewie - dobre i ciche zasilanie liniowe, nienasrane na płytkach i rewelacyjna jakość dźwięku 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu (edytowany) 11 godzin temu, marcinmarcin napisał: Poza tym faktycznie straszne badziewie - dobre i ciche zasilanie liniowe, nienasrane na płytkach i rewelacyjna jakość dźwięku Mi się też trafo upiekło w Havanie (teraz ma polskie z polskiej miedzi ). Stało się to po z górą 12 latach eksploatacji. Czy na tej podstawie (mój przypadek jest raczej jednostkowy, na forach MHDT Lab nie słyszałem o takich problemach) mam wywodzić wniosek, że produkty MHDT Laboratories są badziewne i źle zaprojektowane? Naprawdę nigdy i nikomu nie spalił się Levinson? Edytowano 18 godzin temu przez il Dottore Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 11 godzin temu, il Dottore napisał: Naprawdę nigdy i nikomu nie spalił się Levinson? Też się psują, znajomy opowiadał z kolei że trafił im Qutest kiedyś do naprawy - nie dało się tam nic naprawić - cegła. Na Olx zresztą też był taki spalony wystawiony dość długo na początku roku. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts