Mprezi Napisano 21 października Napisano 21 października Czy mamy kogoś kto obecnie stosuje wiim ultra streamer wraz z udac Laiv poprzez kabel USB? Jakie wrażenia słuchając Spotify czy też radia Internetowego?? Odpisz, cytując
michaudio Napisano Środa o 00:10 Napisano Środa o 00:10 Retro audio prezentuje zajawkę o naprawie Denafripsa Pontusa. Niezbyt optymistyczne... Komentarze nie zostawiają suchej nitki na konstrukcji zasilacza. https://youtu.be/GZat5KJeKXk?si=l7A1U7hEbJlC_9-q 1 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano Środa o 08:25 Napisano Środa o 08:25 8 godzin temu, michaudio napisał: Retro audio prezentuje zajawkę o naprawie Denafripsa Pontusa. Niezbyt optymistyczne... Komentarze nie zostawiają suchej nitki na konstrukcji zasilacza. https://youtu.be/GZat5KJeKXk?si=l7A1U7hEbJlC_9-q Nooo lipnie to wygląda 🫤 1 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano Środa o 09:16 Napisano Środa o 09:16 Bezensowne to przęłączanie na przekaźnikach. W Aresie jest pstryczek 110/230 i po temacie. Poza tym faktycznie straszne badziewie - dobre i ciche zasilanie liniowe, nienasrane na płytkach i rewelacyjna jakość dźwięku 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano Środa o 20:43 Napisano Środa o 20:43 (edytowany) 11 godzin temu, marcinmarcin napisał: Poza tym faktycznie straszne badziewie - dobre i ciche zasilanie liniowe, nienasrane na płytkach i rewelacyjna jakość dźwięku Mi się też trafo upiekło w Havanie (teraz ma polskie z polskiej miedzi ). Stało się to po z górą 12 latach eksploatacji. Czy na tej podstawie (mój przypadek jest raczej jednostkowy, na forach MHDT Lab nie słyszałem o takich problemach) mam wywodzić wniosek, że produkty MHDT Laboratories są badziewne i źle zaprojektowane? Naprawdę nigdy i nikomu nie spalił się Levinson? Edytowano Środa o 20:43 przez il Dottore Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano wczoraj o 08:11 Napisano wczoraj o 08:11 11 godzin temu, il Dottore napisał: Naprawdę nigdy i nikomu nie spalił się Levinson? Też się psują, znajomy opowiadał z kolei że trafił im Qutest kiedyś do naprawy - nie dało się tam nic naprawić - cegła. Na Olx zresztą też był taki spalony wystawiony dość długo na początku roku. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 22 godziny temu, marcinmarcin napisał: Też się psują, znajomy opowiadał z kolei że trafił im Qutest kiedyś do naprawy - nie dało się tam nic naprawić - cegła. Na Olx zresztą też był taki spalony wystawiony dość długo na początku roku. Spalony Qutest ale jak? To musiała być jakaś wadliwa konstrukcja. Mój chodził 2 lata bez przerwy bo go nie gasiłem wcale. Nic mu nie było. Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) Mój też chodził łącznie kilka lat i chyba dalej chodzi, ale uszkodzonych qutest po forach było też całkiem sporo no i pojawiały się ogłoszenia np. z hifshark archiwalnych pierwsze lepsze Edytowano 6 godzin temu przez marcinmarcin Odpisz, cytując
Recommended Posts