Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

↑↑↑ Jezu, co to jest? Po co???

28 minut temu, misiekx napisał:

A to jakaś wyrocznia jest 🤔

Tak. Słuchawkowcy mają dużo lepsze pojęcie o źródłach cyfrowych, przetwornikach i całym tym majdanie. 

Rzecz w tym, że słuchawki dają dużo precyzyjniejszy i bardziej bezpośredni wgląd w nagranie, niż kolumny głośnikowe. 

Dlatego użytkownicy forum Head-Fi słyszą więcej od reszty świata. :) I Powiem Ci, że jak tam coś chwalą, to musi być naprawdę dobre. To, co dla zwykłych zjadaczy chleba jest sufitem, na Head-Fi jest podłogą. 

Ja się jeszcze nigdy na ich opiniach nie zawiodłem. Kumaci goście. To forum naprawdę trzyma poziom. 

Edytowano przez il Dottore
Napisano

Nie no spoko, jak tacy kumaci goście, to wejdę tam poczytam co jest dobre i złożę sobie system z ich porad i propozycji. Ktoś zainteresowany, moje graty na sprzedaż, oddam za pół darmo.... dobra niech stracę 25 %. 

Napisano

Opinie tych gości, jak ich @il Dottore nazwales 😊, tak samo sie roznia, jak na każdym innym forum.

Jedno lubią ZMF, inni Hifiman lub Denon AHD9200. Choc zdecydowana wiekszosc z nich wiecej niz jedne sluchawki, przetworniki czy wzmacniacze. Uwielbiaja tez lampowce, wlaczajac w to Feliks Audio.

Napisano (edytowany)
2 godziny temu, il Dottore napisał:

↑↑↑ Jezu, co to jest? Po co???

Tak. Słuchawkowcy mają dużo lepsze pojęcie o źródłach cyfrowych, przetwornikach i całym tym majdanie. 

Rzecz w tym, że słuchawki dają dużo precyzyjniejszy i bardziej bezpośredni wgląd w nagranie, niż kolumny głośnikowe. 

Dlatego użytkownicy forum Head-Fi słyszą więcej od reszty świata. :) I Powiem Ci, że jak tam coś chwalą, to musi być naprawdę dobre. To, co dla zwykłych zjadaczy chleba jest sufitem, na Head-Fi jest podłogą. 

Ja się jeszcze nigdy na ich opiniach nie zawiodłem. Kumaci goście. To forum naprawdę trzyma poziom. 

@il Dottore to co przytaczałem plus wszystkie zdjęcia są właśnie z forum , które tak chwalisz 

https://www.head-fi.org/

Temat Singxer SU-6 Page 22/Headphone

Edytowano przez Tomasz Kluczynski
Napisano
2 godziny temu, Tomasz Kluczynski napisał:

image.png.c64d5246b1fc80742ce7111d723a07d9.png

image.png.334aa590856dfd811dd5063c576d90ec.png

image.png.6fee5d3b8b5c82f46b9f8d061f1c3362.png

image.png.22f70658b88efcf5174e620ce69e9112.png

Nie za wcześnie na świąteczne wypieki? 😉

A tak serio, to wytłumaczcie mi zjawisko udoskonalania doskonałego sprzętu, który kupujecie za jakieś chore pieniądze i wydajecie jeszcze więcej na udoskonalenie tegoż. 

Nawet nie pytam co to.