il Dottore Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) ↑↑↑ Jezu, co to jest? Po co??? 28 minut temu, misiekx napisał: A to jakaś wyrocznia jest 🤔 Tak. Słuchawkowcy mają dużo lepsze pojęcie o źródłach cyfrowych, przetwornikach i całym tym majdanie. Rzecz w tym, że słuchawki dają dużo precyzyjniejszy i bardziej bezpośredni wgląd w nagranie, niż kolumny głośnikowe. Dlatego użytkownicy forum Head-Fi słyszą więcej od reszty świata. I Powiem Ci, że jak tam coś chwalą, to musi być naprawdę dobre. To, co dla zwykłych zjadaczy chleba jest sufitem, na Head-Fi jest podłogą. Ja się jeszcze nigdy na ich opiniach nie zawiodłem. Kumaci goście. To forum naprawdę trzyma poziom. Edytowano 3 godziny temu przez il Dottore Odpisz, cytując
misiekx Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Nie no spoko, jak tacy kumaci goście, to wejdę tam poczytam co jest dobre i złożę sobie system z ich porad i propozycji. Ktoś zainteresowany, moje graty na sprzedaż, oddam za pół darmo.... dobra niech stracę 25 %. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Opinie tych gości, jak ich @il Dottore nazwales 😊, tak samo sie roznia, jak na każdym innym forum. Jedno lubią ZMF, inni Hifiman lub Denon AHD9200. Choc zdecydowana wiekszosc z nich wiecej niz jedne sluchawki, przetworniki czy wzmacniacze. Uwielbiaja tez lampowce, wlaczajac w to Feliks Audio. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, Artur Brol napisał: Uwielbiaja tez lampowce, wlaczajac w to Feliks Audio. Tak! Felks cieszy się tam dużą popularnością. Ciekawe, że najlepszy sklep audio w IRL obok absolutnych hajendów sprzedaje też Feliksa! https://www.cloneyaudio.com/feliksaudio Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Bo Feliks nie jest gorszy, a te absolutnej high end nie są lepsze. Plakietka swoje robi.😁 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 godziny temu, il Dottore napisał: ↑↑↑ Jezu, co to jest? Po co??? Tak. Słuchawkowcy mają dużo lepsze pojęcie o źródłach cyfrowych, przetwornikach i całym tym majdanie. Rzecz w tym, że słuchawki dają dużo precyzyjniejszy i bardziej bezpośredni wgląd w nagranie, niż kolumny głośnikowe. Dlatego użytkownicy forum Head-Fi słyszą więcej od reszty świata. I Powiem Ci, że jak tam coś chwalą, to musi być naprawdę dobre. To, co dla zwykłych zjadaczy chleba jest sufitem, na Head-Fi jest podłogą. Ja się jeszcze nigdy na ich opiniach nie zawiodłem. Kumaci goście. To forum naprawdę trzyma poziom. @il Dottore to co przytaczałem plus wszystkie zdjęcia są właśnie z forum , które tak chwalisz https://www.head-fi.org/ Temat Singxer SU-6 Page 22/Headphone Edytowano 2 godziny temu przez Tomasz Kluczynski Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Tomasz Kluczynski napisał: wszystkie zdjęcia są właśnie z forum OK ale po co ten piasek??? Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Tomasz Kluczynski napisał: Nie za wcześnie na świąteczne wypieki? 😉 A tak serio, to wytłumaczcie mi zjawisko udoskonalania doskonałego sprzętu, który kupujecie za jakieś chore pieniądze i wydajecie jeszcze więcej na udoskonalenie tegoż. Nawet nie pytam co to. 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, pairtick napisał: wytłumaczcie mi zjawisko udoskonalania doskonałego sprzętu, Oczywiście wszystko można poprawić. Ludzie Audio Note poprawiają. Ale piaskiem??? Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nie, nie wszystko można poprawić. Tak tylko wmówiono ludziom, by kasę trzepać. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, il Dottore napisał: Ludzie Audio Note poprawiają. Audio Note, to ten angielski cwaniak, który oszukał Japończyków? Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, pairtick napisał: Audio Note, to ten angielski cwaniak, który oszukał Japończyków? Jest Audio Note UK i Audio Note Japan. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu No popatrz, nie wiedziałem. Odpisz, cytując
Recommended Posts