il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) ↑↑↑ Jezu, co to jest? Po co??? 28 minut temu, misiekx napisał: A to jakaś wyrocznia jest 🤔 Tak. Słuchawkowcy mają dużo lepsze pojęcie o źródłach cyfrowych, przetwornikach i całym tym majdanie. Rzecz w tym, że słuchawki dają dużo precyzyjniejszy i bardziej bezpośredni wgląd w nagranie, niż kolumny głośnikowe. Dlatego użytkownicy forum Head-Fi słyszą więcej od reszty świata. I Powiem Ci, że jak tam coś chwalą, to musi być naprawdę dobre. To, co dla zwykłych zjadaczy chleba jest sufitem, na Head-Fi jest podłogą. Ja się jeszcze nigdy na ich opiniach nie zawiodłem. Kumaci goście. To forum naprawdę trzyma poziom. Edytowano 1 godzinę temu przez il Dottore Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nie no spoko, jak tacy kumaci goście, to wejdę tam poczytam co jest dobre i złożę sobie system z ich porad i propozycji. Ktoś zainteresowany, moje graty na sprzedaż, oddam za pół darmo.... dobra niech stracę 25 %. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 17 minut temu Napisano 17 minut temu Opinie tych gości, jak ich @il Dottore nazwales 😊, tak samo sie roznia, jak na każdym innym forum. Jedno lubią ZMF, inni Hifiman lub Denon AHD9200. Choc zdecydowana wiekszosc z nich wiecej niz jedne sluchawki, przetworniki czy wzmacniacze. Uwielbiaja tez lampowce, wlaczajac w to Feliks Audio. Odpisz, cytując
Recommended Posts