Rega Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października (edytowany) Czyżby kot? Myślę, ze może Ci pomóc serwis z Wrocławia. Tam można wysłać. Grzegorz Sarniak salto-wroclaw@wp.pl Napisz. Odpowiedzą. Edytowano 21 października przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacman Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października (edytowany) Dzięki za pomoc, kota nie mam ale dwójkę dzieci 5 i 9lat,troche to dziwne uszkodzenie, tak jakby zostało przecięte, dziura na wylot Edytowano 22 października przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października (edytowany) Pewnie dziecko wypróbowywało ostrość swoich ząbków. No, ale nie ma co się denerwować. Ostatecznie to przyszłość narodu i to oni będą dawać nam emerytury😉 Mnie w Salto, naprawili już wiele zawieszeń. Mogę polecić z czystym sercem. Zarzutów nie mam. Kasa też niewygórowana i termin krótki. Pozdrawiam. Edytowano 21 października przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacman Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października (edytowany) Wiesz, z kanapy nawet tego nie widać, ale jak robiłeś u nich zawieszenia i jest ok to pewnie warto, na pewno się z nimi skontaktuje😀 Edytowano 22 października przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października (edytowany) Mało tego, ze robiłem zawieszenia, to jeszcze naprawiali mi niemożliwą do zdobycia, uszkodzoną membranę. Nawet nie ma śladu. zarówno wizualnie, jak i sonicznie. Dodatkowo, tam gdzie jest guma to ma być guma, a tam gdzie pianka to ma być pianka. To samo z cewkami - jeśli tylko mają dostępne to problemu nie ma. mam porównanie z innymi firmami. Edytowano 21 października przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacman Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października (edytowany) W takim razie trzeba reanimować głośnik, zapewne skończy się na wymianie zawieszenie bo raczej nie da się tego inaczej naprawić, jutro wyślę zapytanie wraz z fotkami i zobaczymy jaka będzie odpowiedź Edytowano 22 października przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października Powodzenia! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacman Napisano 22 października Udostępnij Napisano 22 października 16 godzin temu, Rega napisał: Powodzenia! Pisałem do gościa, ale nic konkretnego mi nie powiedział, nie wie czy ma takie zawieszenie, dopiero jak mu wyślę głośnik to wtedy może coś dopasuje ale czy będzie takie samo trudno powiedzieć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts