izapat Napisano 42 minuty temu Napisano 42 minuty temu 56 minut temu, Rafał S napisał: Michał, Contour 20 / 20i faktycznie grały sporo ciemniej niż S40. Moje cf20 już nie. Jeśli c20 BE są tonalnie bliżej cf20, to myślę, że nie będzie z nimi deficytu szczegółów. Tzn. różnica między nimi a s40 może być pod tym względem mniejsza niż między S40 i S25. (Tzn. tak się domyślam, bo oczywiście nie znam Twoich starych starych paczek.) Zostawiasz sobie S40 jako drugie paczki? Jeszcze nie wiem. Wystawiłem na aukcji , ale zobaczymy. Mam jeszcze Vienna Acoustics Haydn. Myślę , że dwie pary dyniek , to za dużo szczęścia. 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 17 minut temu Napisano 17 minut temu 24 minuty temu, izapat napisał: Myślę , że dwie pary dyniek , to za dużo szczęścia. No coś Ty - zostałbyś prezesem naszego klubu. Wcześniej był nim Michał, ale z 3 par Dynaudio zszedł do jednej. 25 minut temu, izapat napisał: Mam jeszcze Vienna Acoustics Haydn. Dasz się naciągnąć na porównanie z Dynaudio? Vienny bardziej miękkie i soczyste na wokalach? Odpisz, cytując
euter Napisano 7 minut temu Napisano 7 minut temu 34 minuty temu, izapat napisał: Vienna Acoustics Haydn Jak je oceniasz w porównaniu do Dynaudio S40? Odpisz, cytując
Recommended Posts