Top Hi-Fi Szczecin Napisano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2017 Ja w pomieszczeniu 16 metrów mam kolumny odsunięte ponad metr od każdej ściany, i tak, jest to mój w pełni funkcjonalny salon. Wszystko zależy od tego, jak ustawne jest pomieszczenie, i przede wszystkim jak sobie rozplanujesz przestrzeń. Nie mówię, żeby od razu rozstawiać metr od ścian, ale z całą pewnością dałoby się u Ciebie ogarnąć tyle miejsca, żeby nie dosuwać kolumn na styk do ściany. Jeżeli faktycznie nie ma ratunku, to mam też specjalną ofertę dla Ciebie, Indiana Line Tesi 560 Cherry z bas refleksem z przodu, w cenie Noty 550X. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2017 Zamiast raptorow zensor 7!! Zrobię ci great deal price. Albo faktycznie tesi 560. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pumpurek Napisano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2017 Witam, polecam odsłuchać Audiovector M3 MKII, mogę je zrobić w cenie 3000zł, to bardzo ciekawa kolumna. Ma Pan możliwość podjechać do Myślenic na odsłuch? Pozdrawiam Mariusz Blak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 września 2017 Udostępnij Napisano 1 września 2017 Pumpurek? To twój jest ten komis audio w Myślenicach? Kilku krotnie polecałem forumowiczom odwiedzenie Cię. Dobrze że jesteś na forum Witamy Dopisz tylko branża bo się wezmą za Ciebie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pumpurek Napisano 1 września 2017 Udostępnij Napisano 1 września 2017 (edytowany) tak, to ja z Myślenic Dziękuję za polecanie, miło to słyszeć od kogoś wyższego ode mnie Jak mogę zmienić opcję na "branża"? Gdzie szukać? Edytowano 1 września 2017 przez Pumpurek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 2 września 2017 Udostępnij Napisano 2 września 2017 Witam @Pumpurek na forum. Kilkukrotnie rozmawialiśmy telefonicznie, gdy szukałem wzmacniacza. Koniec końców kupiłem z wysp. Szkoda, że już nie wypożyczasz sprzętu na odsłuchy, jak to było kiedyś. Za duże ryzyko? Dobrze, że jesteś z nami. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pumpurek Napisano 2 września 2017 Udostępnij Napisano 2 września 2017 Sprzęt wypożyczam, nic się nie zmieniło. Nie chcę tylko wysyłać kolumn na odsłuchy, często są bez oryginalnych kartonów i jest to spore ryzyko. Zawsze jednak proponuję przyjechać i zabrać kolumny do siebie na dzień lub dwa żeby je odsłuchać na spokojnie w swoim pomieszczeniu. Jest też możliwość wymiany sprzętu po jakimś czasie, nigdy z tym nie robię problemów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 2 września 2017 Udostępnij Napisano 2 września 2017 21 godzin temu, Pumpurek napisał: Jak mogę zmienić opcję na "branża"? Jak to zwykle bywa na forach : Napisz na PW do Administratora (Redakcja Audio) z prośbą o zmianę statusu na BRANŻA i już. Poza tym na naszym Forum jest przyjęte, że nie reklamuje się własnych aukcji - choć w przypadku BRANŻY to zazwyczaj firmy polecają to, co mają na składzie, a nie wyroby konkurencyjnych firm Pozdrawiam PS. Witaj na Forum AUDIO Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts