pairtick Napisano Niedziela o 20:45 Napisano Niedziela o 20:45 Dnia 19.08.2025 o 15:13, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Chcielibyśmy aby wszedł jakiś dobry streamer do oferty, w przedziale 4000-6000 zł. Panowie, no bez jaj, streamer za £800-1200? Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Dnia 19.08.2025 o 16:13, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Trzeba poczekać, nic więcej nie wiemy. Chcielibyśmy aby wszedł jakiś dobry streamer do oferty, w przedziale 4000-6000 zł. Czas pokaże Nadszedł już ten czas? Wiecie może coś nowego? Dnia 2.11.2025 o 21:45, pairtick napisał: Panowie, no bez jaj, streamer za £800-1200? A dlaczego nie? Z dobrą kością, z wejściami optycznymi, z wyjściem xlr... Bardzo proszę Odpisz, cytując
pairtick Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, terracan1929 napisał: A dlaczego nie? Z dobrą kością, z wejściami optycznymi, z wyjściem xlr... Bardzo proszę Miałem na myśli streamer/transport, bez DAC. Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, pairtick napisał: Miałem na myśli streamer/transport, bez DAC. No samego transportu Yamaha raczej nie wypuści... tym bardziej, że nowego odtwarzacza sieciowego nie idzie się doczekać. Także jeśli do lutego/marca nic nie przedstawią to wezmę CXN100, bo wtedy ma wyjść limitowana wersja, która będzie mi odpowiadało bardziej niż obecnie dostępna. Chyba, że masz inne, lepsze propozycje dla odtwarzacza w cenie do ok 4-5 tys. Z wymogów to kolor czarny, zasilanie liniowe, dobra aplikacja i najlepiej także pilot. Edytowano 8 godzin temu przez terracan1929 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, terracan1929 napisał: No samego transportu Yamaha raczej nie wypuści... Ja tak traktuję NP-S303, a w razie draki, mam jeszcze SBT. No, ale ja mam DAC i jako streamer/transport mogę podłączyć - bez wpływu na brzmienie - nawet Malinę. Odpisz, cytując
Recommended Posts