Top Hi-Fi & Video Design Napisano 12 października Udostępnij Napisano 12 października 13 godzin temu, stach_s napisał: Czyli jednak. Sami to potwierdzacie, że niższe modele Yamahy to jazgot i krew z uszu To źle to trochę wywnioskowałeś niższe modele są trochę jaśniejsze ale niejazgotliwe. krew z uszu? To nie ta marka. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 października Udostępnij Napisano 16 października Różnie to ludzie odbierają no i zalezy z czym. Ja odbieram je jako jasne ale nie krew z uszu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 20 października Udostępnij Napisano 20 października Zawsze powtarzam, że wiele zależy od całej konfiguracji. Yamaha to "japończyk" -tam zawsze lubią stroić "jaśniej". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października Accuphase nie stroją jasno. Luxmany określasz jako jasne? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 21 października Udostępnij Napisano 21 października 15 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Accuphase nie stroją jasno. Luxmany określasz jako jasne? Mają lekką skłonność w tę stronę. Aczkolwiek to nie jest typ góry która chce nas trochę przysypać. Trzeba posłuchać żeby się przekonać o czym piszę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 października Udostępnij Napisano 23 października Dnia 21.10.2024 o 23:00, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Mają lekką skłonność w tę stronę. Aczkolwiek to nie jest typ góry która chce nas trochę przysypać. Trzeba posłuchać żeby się przekonać o czym piszę. Może nowych Luxmanów nie słuchałem wystarczająco to nie będę tutaj wychodził przed szereg ale kurcze w Accu tego nie czułem. Widocznie umiejętnie to robią. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 27 października Udostępnij Napisano 27 października Dnia 23.10.2024 o 07:05, Piotr Sonido napisał: Może nowych Luxmanów nie słuchałem wystarczająco to nie będę tutaj wychodził przed szereg ale kurcze w Accu tego nie czułem. Widocznie umiejętnie to robią. Najnowsze modele z literką "Z" na końcu. Kontynnują tą charakterytyke. Wpadnij do któregoś Topa, posłuchasz, będziesz wiedział o czym piszę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 października Udostępnij Napisano 28 października 20 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Najnowsze modele z literką "Z" na końcu. Kontynnują tą charakterytyke. Wpadnij do któregoś Topa, posłuchasz, będziesz wiedział o czym piszę Może przy okazji się uda. W Krakowie czyli u mnie na miejscu to problem. Dawniej jeździłem do Kielc albo Katowic. Teraz czasu mniej. Przy okazji będe pamiętał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts