Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

@Rega tak tylko że została ostatnia para tych kolumn w tym kolorze właśnie i sprzedawca mi powiedział że jest bardzo duże zainteresowanie tymi kolumnami wiec bałem się że się sprzedają . Tak jak powiedziałem wcześniej sprzedawca powiedział że jak przyjadę to o cenie będziemy jeszcze dyskutować na miejscu :) 

Napisano

Trudno powiedzieć że cena taka sobie... Jak są wyprzedaże i promocje i ktoś za długo czeka, to może się nie załapać.

Poza tym często tylko mniej chodliwy kolor (albo ten, którego jest za dużo w magazynie) ma najatrakcyjniejszą cenę.

Zaś Q21 to solidny sprzedawca i nie było narzekań na obsługę :-)

Pozdrawiam

Napisano

Cena to już jest kwestia prywatna i trudno wymagać by na Forum kilka firm licytowało się w walce o klienta albo by pisać Tobie ile masz jeszcze stargować... Podobnie jak dziwna jest sytuacja gdy klient w jednym salonie audio przez kilka dni "męczy" obsługę i robi długie odsłuchy zawracając im głowę, a potem robi zakupy w sklepie internetowym czy ściąga z zagranicy. Wiadomo że salony audio obsługują klientów i umożliwiają odsłuchy, ale wszystko ma swoje granice-nawet zasoby cierpliwości uprzejmych sprzedawców, a salon musi przecież zarobić na siebie.

Wg mnie skoro zamawiasz sprzęt i będzie on na Ciebie czekał miesiąc, to cenę końcową ustalasz na etapie wpłaty zaliczki (podobnie jak w salonie motoryzacyjnym-gdy konfigurujesz opcje wyposażeniowe kupowanego samochodu).

Pozdrawiam

PS. Więc trudno mi podać ile możesz stargować i nie napiszę tego na Forum.

Napisano

Cena spadła bardzo bo weszły nowe modele.

Klienci je kupują to fakt.

No to jeśli nie zapłaciłeś to w porządku. Chodziło mi o to że jeśli są zapłacone to warto je od razu sprawdzać. 

Żeby później nie było kwestia że zapłacone dawno a coś było z nimi nie tak.

Bardzo zadka sytuacja, ale wiesz.

Cena jest ok. Dostępności kolorystyczne są bardzo małe. 

A kolumny super. 

Piotrek

Napisano

Jeden z lepszych salonów w centralnej Polsce, a o ich stan się nie martw. Nawet jak były otwierane i grały parę godzin( jak więcej to lepiej) to tym lepiej dla brzmienia i Ciebie( są dotarte). Co do tego jak sprawdzić kolumny poza stanem wizualnym to Panowie podłączają i słuchasz...jak by jakiś głośnik nie grał to przecież to słychać, a jak sobie nie ufasz możesz po kolej dołożyć ucho do każdego;)