darzur Napisano 14 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2017 Witam Od wielu miesięcy śledzę to forum i od kilku dni zauważyłem brak na nim użytkownika S4Home, który to był jednym z bardziej aktywnych. Czy jest znany powód jego nieobecności? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 14 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2017 Podobno ban , za co ? Nie wiem , zgaduje ,że za dużo na raz odpisywał ludziom - szkoda ,bo było w miarę merytorycznie i forum tak lekko przymarło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darzur Napisano 14 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2017 Moją żonę też zbanują jak za dużo gada? Toż to forum, to co mieli śpiewać a nie odpisywać. Jakoś mnie nie przekonałeś. Jeśli masz racje to jestem niemiło zaskoczony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawas2001 Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 S4 sam nie wie podobno za co.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Wie doskonale. Mam nadzieję, że sam Wam powie za co dostał bana. Za gadanie, nie dostaje się banów na forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 55 minut temu, audiowit napisał: Wie doskonale. Mam nadzieję, że sam Wam powie za co dostał bana. Za gadanie, nie dostaje się banów na forum. Owszem dostaje się. Szczególnie jak gada się „nie po myśli kasty będącej u władzy” a wiadomo że kto ma pilota ten ma władzę Przykre ale prawdziwe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darzur Napisano 21 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 1 godzinę temu, audiowit napisał: Mam nadzieję, że sam Wam powie za co dostał bana My również. 26 minut temu, Fafniak napisał: Owszem dostaje się. Szczególnie jak gada się „nie po myśli kasty będącej u władzy” a wiadomo że kto ma pilota ten ma władzę Przykre ale prawdziwe Odważne stwierdzenie, ale jak pisze kolega Fafniak prawdziwe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Nie ma kasty rządzącej Fafniak i nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo się mylisz. Nie stawaj do mnie okoniem bo nie każdy kto się do Ciebie usmiecha jest Twoim przyjacielem, a kto się z Tobą nie zgadza wrogiem. Jesteś tu na forum i nie dostaleś drugiego bana, prawda? A często się nie zgadzamy. Uważam, ze jesteś wartosciowym forumowiczem choc czasem glupoty pleciesz ;). To samo tyczy się znakomitej wiekszosci forumowiczow. I powtórzę, zbanowany po powrocie sam napewno Wam opowie dlaczego dostał bana. Ze szczególami. Myslę, ze jest to winien forumowiczom. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Coś mi się właśnie kojarzył nick audiowit w tej sprawie - coś gdzieś pisał a chwilę później s4home zniknęło - tylko o co tam chodziło - chyba jakieś żale ,że forum stało się giełdą czy cuś takiego ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Czegoś tu nie rozumiem. Ponoć nie ma kasty, ale Audiowit wie za co S4home dostał bana, a reszta forumowiczów nie wie. Skąd zatem Audiowit to wie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darzur Napisano 21 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 2 godziny temu, audiowit napisał: Uważam, ze jesteś wartosciowym forumowiczem choc czasem glupoty pleciesz ;). To samo tyczy się znakomitej wiekszosci forumowiczow. Kolego Audiowit czy utożsamiasz się z tą "znakomitą większością" czy może masz monopol na rację? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordor12 Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 (edytowany) Dnia 12/14/2017 o 22:00, darzur napisał: Moją żonę też zbanują jak za dużo gada? hehehe Mistrzostwo świata By się przydały takie bany Edytowano 21 grudnia 2017 przez mordor12 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Bo audiowit widział to czego nie zauwazaliscie. I nie ufa branzy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Też nie ufam , wiem że wiele sklepów poleca to co im "zalega" i kto dłużej siedzi na forum to to widzi , szczególnie jeśli dany sklep ma na wyłączność daną markę To ,że s4home odpisywał falowo na wiele tematów mogło kiepsko wyglądać , ale przynajmniej poświęcali czas. Teraz co prawda obudzili się inni branżowcy , ale kiepsko to wygląda. Być może styl pisania powinni dopracować. Niby forum audio ,ale powiedzmy szczerze ,że większość treści to zapytania o sprzęt - co kupić tak więc nie ma się co oburzać. Chociaż ostatnio s4home też trochę w innych tematach poleciał , typu wyśmiewanie innych branżowców (hmm patrzeć moje 1 zdanie) co mogło ich zniechęcić do pisania , ale z drugiej strony może to motywacja by lepiej doradzać ? Kto wie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Nic nie mam do doradzania sprzetu z salonu. Nie przeszkadza masowe pisanie postow. Tym bardziej, ze jest dopisek branża. Zaufajcie administracji. Ta instytucja jest po to zeby nas chronić i nadzorować przestrzeganie regulaminu. To prawda, ze s4 doradzal i pisal merytorycznie. Nikt o tym nie zapomniał. A ja nie jestem uprawniony do informowania. Chcę tylko zebyscie wiedzieli, ze byly poważne podstawy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Audiowit, nie pierwszy raz piszesz w stylu "wiem, ale nie powiem". To bardzo irytujące. Jeśli złożyłeś śluby milczenia, to się po prostu nie odzywaj. Tak będzie prościej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 mi się z tym skojarzyło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Kraft, odnoszę wrażenie, ze dla Ciebie najlepiej by bylo gdybym wogole nie pisał. Otoż na naszym forum pisze kazdy kto ma ochotę oby na temat. Taki jest regulamin. Ja Ci przeszkadzam, a nie przeszkadzał Ci s4, ktory robił wszystkich w trabę. Przemysl to. Nie wszystko zloto co się świeci. Mam inne poglady na audio niz Ty i okazuje się, ze nie tylko na audio. Nikomu nic nie slubowalem. Nie czuję się upowazniony do informowania. Zadzwon do s4 i dowiedz się dlaczego dostal bana. Napewno dowiesz się całej prawdy ;). Acha, to Twoj kolega od niesłyszenia różnic. Fajnych masz kolegow. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Chętnie czytam Twoje posty kiedy są merytoryczne, ale kiedy maja na celu tylko pokazanie innym forumowiczom, że na forum są równi i równiejsi, to już nie. Zdanie "Zaufajcie administracji. Ta instytucja jest po to żeby nas chronić i nadzorować przestrzeganie regulaminu" wcale mnie nie uspokaja. Pachnie mi to ustrojem słusznie minionym. To forum jest w końcu dla forumowiczów i skoro oni uważają posty S4Home za wartościowe, to ich zdanie powinno decydować. Proszę w tej sytuacji Administrację o wyjaśnienie, za co S4Home dostał bana. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 1 godzinę temu, audiowit napisał: Ja Ci przeszkadzam, a nie przeszkadzał Ci s4, ktory robił wszystkich w trabę. Przemysl to. Nie wszystko zloto co się świeci. Acha, to Twoj kolega od niesłyszenia różnic. Fajnych masz kolegow. Miałem się już nieodzywać ale ten post przekonał mnie jednak do próby wyjaśnienia pewnych spraw. wielu użytkowników będących dłużej na forum, może więcej. I jest to normalne, choć pewnie nie do końca porządane. I ja nie mam z tym problemu do momentu gdy ci „starzy” jak również moderatorzy nie zaczynaja sobie zbyt dużo pozwalać wobec innych użytkowników. Pisanie o tym że ktoś jest głuchy, jest ignorantem jeżeli nie usłyszy (czegoś tam), pisze głupoty, wyśmiewanie posiadanego sprzętu jakiegoś użytkownika (czy może wymarzonego) to nie jest zachowanie dobre. Swierzy użytkownik za takie ekscesy jest z miejsca pouczany i straszony. Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie.... Teraz mamy powyżej „robił wszystkich w trąbę”, jeżeli mnie pamięć nie myli oznacza to ni mniej ni więcej że ze wszystkich robił idiotów/wariatów ale też i oszukiwał. To poważne oskarżenie. Chciałbym dowiedzieć się o co chodziło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Fafniak, moderacja na tym forum jest wzorem tolerancji i sprawiedliwości. Nie wiem czy zauwazyleś ale interweniuje naprawdę w trudnych sytuacjach. Spróbuj wejść na sąsiednie forum i ,,podyskutować''. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Moderacja tylko pośrednio była tematem mojego postu. Czy byłbyś łaskaw odnieść się dopytanie zawartego w ostatnim moimzdaniu z poprzedniego postu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Panowie, kończymy spór. Dobrze, że Jacek75 przypomniał o świętach. Żýczenia dla wszystkich, a szczególnie dla wyjętego spod prawa banity S4Home. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 Nie bedę łaskaw. To co mialem powiedzieć, powiedzialem. Nikt nie wyśmiewa zadnego sprzętu. Znowy się zagolopowaleś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 4 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2018 Wiadomo co z s4home ? Nowy Rok już a ich a ni widu a ni słychu - mam nadzieję iż się nie pogniewali na to forum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts