S4Home Napisano 31 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2018 Co do Emotivy się nie wypowiem bo nie pamiętam za dobrze. Ale na pewno z KEF R500 dobrze zagra Musical Fidelity i myślę że dostał byś używaną serie starszą bez "i" w symbolu 5 lub 6. Albo Roksan tutaj K2 jako tani wzmak lub starszy Caspian jedynka. Do dwójki by brakło troszkę. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 31 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2018 Niekoniecznie musisz kupować używkę. Zerknij na genialne produkty NuPrime'a https://sklep.rms.pl/nuprime-ida-8-ida8-zintegrowany-cyfrowy-wzmacniacz-stereo-2x100w-z-przetwornikiem-dac Tutaj test https://sklep.rms.pl/img/product_media/26001-27000/testnuprime.pdf?iframe=true&width=1280&height=800 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika77 Napisano 6 lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2018 Zwiększam budżet do 6 000 /7 000 A co myślicie o lampach? Myślę o Fezz Audio. Zależy mi na dobrej dynamice przy niskiej głośności, ale boję się że lampy nie napędzą tych kolumn.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 6 lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 lutego 2018 Obawiam się że może to być krok w bok. W mniejszym pomieszczeniu do niezbyt głośnego słuchania może to być coś ciekawego. A konkretnie który model Fezz Audio bierzesz pod uwagę ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 6 lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 lutego 2018 (edytowany) Hmmm lampa nie jest zlym pomysłem ale masz już kolumny, które raczej do lampy nie zostały stworzone. I dobre wzmacniacze lampowe już kosztują, a Ty masz dobry gust i byle czego Ci nie polecę. Pomysl o Roksanie caspian. Edytowano 6 lutego 2018 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika77 Napisano 24 lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 lutego 2018 Bardzo dziękuję wszystkim za cenne uwagi i inspiracje Jednak poszukiwania wciąż trwają.... Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z firmą Naim i ich wzmacniaczem Nait 5si? Znalazłam je w dość dobrej cenie, ale trochę mam wątpliwości czy warto w niego inwestować... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts