Markcox Napisano 24 marca 2022 Udostępnij Napisano 24 marca 2022 Gwoli ścisłości, mój post był skierowany do Stacha, jako osoby którą znam i miał charakter zaoferowania jemu pomocy, a nie "oferty komercyjnej" dla każdego Więc uprasza się o nie składanie mi "ofert" na PW. Z resztą jest Was tylu, że sami możecie się skrzyknąć i załatwić to między sobą - a widzę, że właśnie od Stacha dostaliście taką propozycję, więc działajcie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktaw Napisano 24 marca 2022 Udostępnij Napisano 24 marca 2022 Witam. Chętnie dołączę do Tidal HI FI Plus. Najlepiej długoterminowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gronek99 Napisano 31 marca 2022 Udostępnij Napisano 31 marca 2022 Dnia 24.03.2022 o 18:39, stach_s napisał: Panowie poprosze o Wasze namiary na priv i ogarniamy to!!! Witajcie Chętnie dołączę do tidal hifi bez Plus Dnia 24.03.2022 o 18:39, stach_s napisał: Panowie poprosze o Wasze namiary na priv i ogarniamy to!!! Witajcie Chętnie dołączę do tidal hifi bez Plus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 31 marca 2022 Udostępnij Napisano 31 marca 2022 Jest wolne miejsce w rodzince tidal hifi (bez plusa), piszcie na priv prosze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 31 marca 2022 Udostępnij Napisano 31 marca 2022 9 godzin temu, gronek99 napisał: Witajcie Chętnie dołączę do tidal hifi bez Plus Poszlo pm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharq Napisano 1 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2022 Cześć! Jest jeszcze u kogoś wolne miejsce? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 2 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2022 16 godzin temu, Sharq napisał: Cześć! Jest jeszcze u kogoś wolne miejsce? Tak, jest u mnie, ale w planie bez plusa (czyli bez MQA) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helmut.. Napisano 18 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2022 (edytowany) czesc, ma ktos dwa miejsca w Tidal Hifi ? chetnie dołącze. Edytowano 18 kwietnia 2022 przez helmut.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 18 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2022 Panowie, A wyjaśnicie mi jedna rzecz. Czy ten tidal family działa, tak ze mam swój profil już na tidalu i dolaczam do rodziny. A co w chwili, gdy osoba, która za ta rodzine płaci nagle zrezygnuje z subskrypcji. Wtedy to moje konto przestaje istnieć i zapisane w nim utwory? Czy po prostu dezaktywuje się subskrypcja, ale nadal mam swoje konto zapisanymi utworami itd i mogę w każdej chwili je aktywować już solo? Czy raczej działa to tak jak netflix, czyli dołączaj do rodziny, który ki podaje swoj login i hasło i jakby korzystam z jego konta, zakładając swój profil i w chwili rezygnacji z subskrypcji tej osoby, albo zmiany hasła itd moje konto tez całkowicie przestaje istnieć? Bo ja bym z chęcią dołączył, ale nie chciałbym przez długi czas tworzyć biblioteki muzycznej, która w jednej chwili może zniknąć albo takiej, której nie będę mógł już mieć kiedy zdecyduje się w przyszłości założyć własne konto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 18 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2022 8 minut temu, mateolo2 napisał: Czy raczej działa to tak jak netflix, czyli dołączaj do rodziny, który ki podaje swoj login i hasło i jakby korzystam z jego konta, zakładając swój profil i w chwili rezygnacji z subskrypcji tej osoby, albo zmiany hasła itd moje konto tez całkowicie przestaje istnieć No wlasnie, tak to dziala. Ponadto, jesli w ciagu ostatniego roku miales jakies konto, nawet probne, to nie da rady dolaczyc i musisz podac nowego maila. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 18 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2022 2 minuty temu, stach_s napisał: No wlasnie, tak to dziala. Ponadto, jesli w ciagu ostatniego roku miales jakies konto, nawet probne, to nie da rady dolaczyc i musisz podac nowego maila. Kurczę to trochę lipa Brzmi niebezpiecznie. Głupio by było budować sobie bibliotekę muzyczna, a potem nagle ja stracić bo ktoś zrezygnował z subskrypcji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 18 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2022 Wybor nalezy do Ciebie. Ja tworzylem sobie biblioteki juz 3 razy, za kazdym kolejnym cos odpadalo, za to pojawialo sie sporo nowych ciekawych... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 18 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2022 1 godzinę temu, mateolo2 napisał: Kurczę to trochę lipa Brzmi niebezpiecznie. Głupio by było budować sobie bibliotekę muzyczna, a potem nagle ja stracić bo ktoś zrezygnował z subskrypcji. Zrób sobie playlisty i wyślij do siebie mailem,potem zapisz tego maila,i za każdym razem jak zmienisz konto to otwierasz swoją playlistę w Tidal i możesz ją pobrać do użytku offline,lub nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek268 Napisano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 Cześć, mam jedno wolne miejsce do HiFi z plusem, jak ktoś chętny zapraszam na pw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
absolute beginner Napisano 5 maja 2022 Udostępnij Napisano 5 maja 2022 Również chętnie dołączę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek268 Napisano 15 maja 2022 Udostępnij Napisano 15 maja 2022 Dnia 29.04.2022 o 10:15, slawek268 napisał: Cześć, mam jedno wolne miejsce do HiFi z plusem, jak ktoś chętny zapraszam na pw. Już mam komplet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 15 maja 2022 Udostępnij Napisano 15 maja 2022 Dnia 18.04.2022 o 14:44, mateolo2 napisał: Czy raczej działa to tak jak netflix Dnia 18.04.2022 o 14:54, stach_s napisał: No wlasnie, tak to dziala. Ponadto, jesli w ciagu ostatniego roku miales jakies konto, nawet probne, to nie da rady dolaczyc i musisz podac nowego maila. Nie jestem bardzo biegły w tych kwestiach, ale na własnym przykładzie nie do końca z tym się zgodzę Sam przytulałem do "rodziny" swojego brata, który do samego końca miał swój indywidualny profil - zrezygnował u siebie z subskrypcji, dodałem jego (dotychczas używanego) mail'a do rodziny, ustawiłem mu hasło i dalej korzystał z własnego profilu, ze wszystkimi jego dobrodziejstwami, playlistami etc, - jedyne co się zmieniło, to "forma" rozliczenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazo Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 Witam, mam. wolne miejsce na Tidal HiFi plus, w razie pytań proszę pisać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 10 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2022 Pany jedno miejsce wolne do HiFi Plus. Piszcie na priv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuja Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 4 wolne miejsce do Hifi Plus. Może ktoś chce dołączyć? Płatność za rok z góry (120 zł) albo w innej dogodnej formie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek268 Napisano 31 lipca 2022 Udostępnij Napisano 31 lipca 2022 Cześć, zwolniło się jedno miejsce HiFi Plus rodzina 10 zł miesięcznie. Zapraszam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek268 Napisano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2022 Dnia 31.07.2022 o 10:52, slawek268 napisał: Cześć, zwolniło się jedno miejsce HiFi Plus rodzina 10 zł miesięcznie. Zapraszam. Komplet Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helmut.. Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 Posiadam wolne miejsce tidal HiFi (bez plusa) Kontakt priv Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackul Napisano 10 września 2022 Udostępnij Napisano 10 września 2022 (edytowany) Poszukuję dwóch osób do współdzielenia konta Hi-Fi plus Edytowano 10 września 2022 przez Jackul Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivy33 Napisano 24 września 2022 Udostępnij Napisano 24 września 2022 Witam ma ktoś wolne konto do family plus? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts