Fono Master Napisano 8 listopada 2007 Udostępnij Napisano 8 listopada 2007 Jestem prenumeratorem i chętnie posłucham.Mam już kilka tych samplerów i powiem szczerze to nie specjalnie mi sie kiedyśpodobały i po pierwszym przesłuchaniu szły na półkę ,teraz słucham ich częściejz niemałą przyjemnością. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 listopada 2007 Udostępnij Napisano 8 listopada 2007 Czekamy z niecierpliwością na Wasze opinie! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 8 listopada 2007 Udostępnij Napisano 8 listopada 2007 A kiedy będzie w AUDIO płyta z testami sprzętu w .pdf - zazwyczaj była to końcówka roku???Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 9 listopada 2007 Udostępnij Napisano 9 listopada 2007 Cytat Z tego co widzę jesteś z nimi od ponad tygodnia, więc możesz nie wiedzieć jak wiele zmieniło się na forum oraz na stronie audio w przeciągu chociażby tego roku. A zmieniło się wszystko Witaj Kah!Widzę jak wiele się tu zmieniło i doceniam to!!!Również działalność „Porządkowych” na Forum i brak wulgaryzmów.Oraz wysiłek i czas, jaki trzeba w to włożyć1. „... i co?” znaczyło, że teraz jest bardzo dobrze i było pokazaniem ew. malkontentom jak bywało kiedyś 2. Z tego czego nie widzisz to jestem z Wami co najmniej od wakacji – poprzednich i to chyba tych zimniejszych (choć rzeczywiście widać mnie od tygodnia – przeziębienie i praca na pół gwizdka daje trochę więcej wolnego czasu i dlatego się zdecydowałem, bo jeżeli już zapisać się na Forum to raczej po to, by w nim aktywnie uczestniczyć). Natomiast co do słowa pisanego to przy regularnym czytaniu uzbierało się już ładnych parę roczników AUDIO (a kupowanie pism AV zaczynałem od pierwszego numeru LifeVideo, bo to mnie wtedy bardziej interesowało).3. Moje stwierdzenie „Ale i tak aż przyjemnie popatrzeć/poczytać/posłuchać...” chyba trudno potraktować jako negatywną ocenę, nieprawdaż? Pozdrawiam – to nie było złośliwe – po prostu się nie zrozumieliśmy (tak to bywa, u mnie wolna chwila do pisania trafia się dopiero koło północy i pewnie niezbyt jasno się wyraziłem).PS. Trochę długo (jak zwykle) i bardziej osobiście, ale zabolało – bo chciałem pochwalić Waszą działalność (dużo więcej postów na Forum, więcej Użytkowników i udoskonalanie formy graficznej oraz treści) i większą niż kiedyś aktywność Admina i Moderatorów, a Ty zrozumiałeś mnie na opak i zamiast się cieszyć z wszystkimi – oberwałem i teraz liżę rany Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 listopada 2007 Udostępnij Napisano 9 listopada 2007 No tak... tośmy się zdecydowanie nie zrozumieli Ale tak często bywa w konwersacjach czatowych, forumowych czy mailowych. Ważne, że szybko się wyjaśniło i bez urazy Pozdrawiam i umykam spać, bo rano znowu... forum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 listopada 2007 Udostępnij Napisano 9 listopada 2007 Cytat A kiedy będzie w AUDIO płyta z testami sprzętu w .pdf - zazwyczaj była to końcówka roku???Pozdrawiam. Płytka z testami również w listopadowym Audio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 11 listopada 2007 Udostępnij Napisano 11 listopada 2007 no to lece;-) do sklepu;-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 14 listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 listopada 2007 Co sie dzieje ze zdjeciami na forum ? Probowalem otworzyc zdjecia z watku:"wasze systemy""audioshow 2007" po kliknieciu na link ze zdjeciem otwiera sie pusta witryna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 listopada 2007 Cytat Co sie dzieje ze zdjeciami na forum ? Probowalem otworzyc zdjecia z watku:"wasze systemy""audioshow 2007" po kliknieciu na link ze zdjeciem otwiera sie pusta witryna. A byłeś wtedy zalogowany?Zdjęcia nie otwierają się jeśli nie jesteś zalogowany.U mnie wszystko OK.Jak nie zadziała - daj znać, zobaczymy co się dzieje! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 14 listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 listopada 2007 NIe wiedzialem, ze trzeba sie logowac. Wszystko jest wporzadku. Przepraszam - falszywy alarm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 19 listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 listopada 2007 Nie wiem co sie dzieje ale bardzo dziwnie dziala mi powiadamianie na email o nowych wpisach Z jednych watkow dostaje a z innych nie A jak probuje wlaczyc to dostaje komunikat ze juz mam wlaczone powiadamianie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 listopada 2007 Cytat Nie wiem co sie dzieje ale bardzo dziwnie dziala mi powiadamianie na email o nowych wpisach Z jednych watkow dostaje a z innych nie A jak probuje wlaczyc to dostaje komunikat ze juz mam wlaczone powiadamianie. W poniedziałek za tydzień wraca z urlopu nasz super admin Spine, więc mu doniosę, a on na pewno rozwiąże problem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 2 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2007 Pojawia sie coraz więcej uwag, odnośnie działania zegara wewnętrznego na naszym forum. Mianowicie jest on przestawiony względem rzeczywistości, o jedną godzinę do przodu, co stwarza pewne problemy w ustaleniu czasu wpisu postu. Ja sobie poradziłem jak w tym wątku, ale jest to tylko półśrodek, gdyż działa tylko, gdy jest się zalogowanym. W związku z tym, proszę admina w imieniu użytkowników forum, o skorygowanie tego błędu czasowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2007 Czas dla niezalogowanych uzytkowników powninen juz działać ok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2007 SpineDziała!!! Bardzo dziękuję za poprawienie zegara - już wiem, która jest godzina Cz58yDzięki za przekierowanie Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 9 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2007 Panowie! Coś się porobiło! Za żadną "cholerę" nie mogę zamieścić zdjęć! Są w odpowiedniej rozdzielczości, jestem zalogowany, a po podaniu ścieżki i "kliknięciu" wyślij pojawia się komunikat Cytat Wysyłanie zakończone niepowodzeniem. Proszę skontaktować się z administratorem w celu sprawdzenia ustawień, bądź też uprawnień Mam nadzieję, iż jutro uda się coś z tym zrobić... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2007 Dzięki za informacje. Staramy się to naprawić, ale jest to niestety dość pracochłonne. Liczymy na to, że jutro się uda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 11 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2007 Cytat Panowie! Coś się porobiło! Za żadną "cholerę" nie mogę zamieścić zdjęć! Zawsze możesz skorzystać z:http://www.imageshack.us/ Lubhttp://www.efotek.pl/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 11 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2007 Kah&co.!Jeszcze nie działa, ale pewnie to wiecie... Rafał735r!Pewnie tak!To tak samo, jak mogę przesłać wszystkim osobom zainteresowanym obraz mailem...Ale w sumie nie o to chodzi...Zresztą mam wątpliwość dotyczącą okresu przechowywania zdjęć na tego typu stronach jak imageshack.us, czy efotek.pl...Jak długo serwery tychże portali przechowują pliki? Masz jakąś wiedzę w tym względzie?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2007 Bert!Możliwość zamieszczania zdjęć działa. Przynajmniej z naszej strony Sprawdzisz u siebie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2007 Powinno działac! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 21 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2008 Mam mały problem z funkcjonowaniem tej strony na moim kompie są to sprawy drobneale trochę denerwujące.1.kursor /strzałka na ekranie/ znika mi gdy najeżdzam na temat ,który chcę otworzyć po kilku kliknęciach jednak się otwiera.2.gdy w końcu otworzę temat i chę odpowiedzieć to nie widzę dwóch ,trzech ostatnich wpisówi po wpisie muszę od razu "poprawiać" jest to szczególnie denerwujace przy wpisach w temacie"pożyteczna akcja" bo nigdy nie moge wpisać "właściwej" kwoty.Laptop nowy,system operacyjny Vista Home ,przeglądarka Wind.Explorer -----dzieje się to tylkona witrynie AUDIO !P.S. pkt.2 -tylko wtedy gdy temat ma więcej niż jedna stronę wpisów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2008 Hmmm. Z kliknieciami na temat nie widze problemu w ie7 ani w ff ani operze. Mogly byc problemy z kliknieciem w poszczególne fora, ale już powinno to być wyelimonowane. Co to znikających postów postaram się coś poradzić. Jeszcze nie wnikałem w problem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 maja 2008 Udostępnij Napisano 20 maja 2008 Witam.Dwie sprawy.Pierwsza taka, że pojawiały się na portalu testy w nowym formacie, czyli nie trzeba już otwierać ich w pdfach. Na razie od kwietnia 2008 do października 2007, jednak stopniowo będzie ich przybywać. http://www.audio.com.pl/index.php?page=testyOczywiście te w pdfach są ciągle dostępne i spokojnie sobie wiszą na stronie.Druga - moja rola na forum będzie już raczej ograniczona (od jutra), natomiast powitamy na forum nowego admina: zbig_mTeraz on i tradycyjnie już - Spine, będą rozwiązywać Wasze problemy itd, itp. Czyli właściwie niewiele się zmienia To tyle Pozdrawiam i spadam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 20 maja 2008 Udostępnij Napisano 20 maja 2008 KahBardzo dziękuję za Twoją działalność na Forum AUDIO - i gratuluję dobrych efektów!Smutno nam będzie bez Ciebie Powodzenia i miękkiego lądowania!Jak rozumiem, że za parę dni wszelkie wnioski i maile należy kierować na zbig_mi ta informacja pojawi się przy odpowiednich działach na Forum...Pozdrawiam Ciebie - i witam nowego Admina Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts