frodo Napisano 4 marca 2018 Udostępnij Napisano 4 marca 2018 Witam. Pytanie jak w tytule. Jakie standy polecacie do tych kolumn??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 marca 2018 Udostępnij Napisano 5 marca 2018 Nie drogie. W Krakowie masz faceta tombase, który robi takie rzeczy na zamówienie w realnych cenach. Tyle. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frodo Napisano 6 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 marca 2018 Dzięki Piotrek oblukam temat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk2kartman Napisano 6 marca 2018 Udostępnij Napisano 6 marca 2018 Z tego co czytalem to ja bym tombase omijal z daleka, wygoogluj sobie..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 6 marca 2018 Udostępnij Napisano 6 marca 2018 Zerknij na seryjny wytwór, gdzie masz pewność, że dostaniesz stojak prosty, bez widocznych spawów, który bez problemu wypozycjonujesz. I nie pytaj skąd wiem, że są z tym problemy, gdy zamawia się indywidualnie u wyrobnika, który sam siebie tytułuje rzemieślnikiem https://sklep.rms.pl/norstone-stylum-2-stojaki-glosnikowe-wys-58-5-cm-2-szt https://sklep.rms.pl/stojaki-glosnikowe-b-tech-bt606-o-wys-60cm-2-szt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 marca 2018 Udostępnij Napisano 7 marca 2018 21 godzin temu, eryk2kartman napisał: Z tego co czytalem to ja bym tombase omijal z daleka, wygoogluj sobie..... Co z nim nie tak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk2kartman Napisano 7 marca 2018 Udostępnij Napisano 7 marca 2018 55 minut temu, S4Home napisał: Co z nim nie tak? No powiem tak, osobiscie nie korzystalem z jego uslug ale na roznych forach Audio jest kilka tematow o nim i jego produktach, bazujac na tych opiniach, nie polecilbym ani nie skozystal z jego uslug. Tematy sa z 2017 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 marca 2018 Udostępnij Napisano 7 marca 2018 Zachęciłeś mnie. I tak miałem kupować stolik. Zamówienie złożone. Dam znać jak będzie gotowy. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wallace Napisano 8 marca 2018 Udostępnij Napisano 8 marca 2018 Piotrek, eryk2kartman ma rację, też czytałem narzekania na jakość produktów tombase i widziałem zdjęcia - dramat. Obyś nie dostał czegoś podobnego... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 marca 2018 Udostępnij Napisano 9 marca 2018 Zamówiłem. Zobaczymy. Napisze wam jak chcecie. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordor12 Napisano 9 marca 2018 Udostępnij Napisano 9 marca 2018 (edytowany) Hmm... no faktycznie, jeśli chodzi o wyroby Tombase to w sieci krąży całkiem dużo negatywnych opinii o nim. Jednak tutaj też sprawa może wyglądać trochę inaczej. Nie wiem czy Piotr poinformował wykonawce kim jest, jeżeli tak to Tombase może tu się bardzo przyłożyć do końcowego efektu wiedząc , że wykonuje pracę dla "branży". @frodo jeśli chodzi o firmowe podstawy to polecam firmę VAP. Mają różne modele i są naprawdę porządnie wykonane. Ceny również przystępne. Z dobrych firm , fajne standy robi jeszsze ROGOZ oraz OSTOJA. Czasem używki są w super cenach, a podstawy często są jak nowe. To są firmy sprawdzone i naprawde niezłe są ich produkty. Edytowano 9 marca 2018 przez mordor12 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frodo Napisano 9 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 marca 2018 Dzięki mordor popatrze później. Muszę coś do moich Heco wybrać. Ale to muszą być jakieś ładniutkie standy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordor12 Napisano 9 marca 2018 Udostępnij Napisano 9 marca 2018 (edytowany) Te firmy co Ci podałem to są porządne marki. Ich standy naprawdę w rzeczywistości się bardzo ładnie prezentują. Nie ma u nich efektu garażowej produkcji. Ja osobiście wszelkie te "garażowe" produkty bym odpuścił. Niech cię przystępna cena nie zwiedzie bo efekt nieraz może być opłakany - źle wykonane spawy, nierówne standy , krzywe blaty itp, itd. Tutaj szczególnie polecam firmę VAP przez fakt , że mają dużo modeli do wyboru. Poza tym pamiętaj , że obojętnie jaką firmę z tych co podałem byś nie wybrał, a byś chciał kupić np nowe to jak do nich napiszesz to Ci zrobią wszystko pod wymiar. Są bardzo elastyczni. Pamiętaj tylko o dobrze dobranej wysokości podstaw. Teoria mówi, że głośnik wysokotonowy musi być na wysokości uszu słuchacza. Ale tutaj osobiście sugeruje rozsądek i samemu sprawdzenie mniej więcej przed zakupem standów na jakiej wysokości grają u ciebie najlepiej. Z reguły jest tak , że czym wyżej to jest lepsza przestrzeń, scena, czym niżej to większa masa dźwięku - trzeba dobrać samemu co najlepiej odpowiada. Edytowano 9 marca 2018 przez mordor12 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts