Mateo89 #1 Napisano 28 lipca 2018 Witam. Chcę kupić dla rodziców amplituner i dwie kolumny w kwocie 2000 zł max . Interesuje mnie nowy sprzęt. Czy uda się coś ładnie grającego złożyć? Czy możecie coś sensownego doradzić? A może lepiej kupić soundbar? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arturas #2 Napisano 29 lipca 2018 Mateo lubię Cię bo jesteś tu znany, Miałeś ostre przejścia życiowe hi-fi, przecież wiesz że soundbar nie i po trzykroć nie! Sam poczytaj i sobie wybierz, bo potem będzie że znów ktoś Ci źle doradził, żeby lepiej grało to kup coś z używanych, nie ma nic na gotowe, musisz się wysilić i sam przejrzeć Internet i aukcje wszelakie i poczytać- pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #3 Napisano 30 lipca 2018 Cześć, W tej cenie nie dostaniesz za wiele. Soundbar na pewno nie. Lepiej nie mieć nic. A co do kolumn to jeszcze spoko za tysiaka dostaniesz Magnaty 1002 lub Heco Victa 702. Ale elektronika za 1000 zł to albo słaba Yamaha RN303 albo dużo lepiej Pioneer A30 i pewnie w to bym uderzył + jakiś tani DAC do TV jak Fioo. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #4 Napisano 30 lipca 2018 Spójrz na amplituner sieciowy Yamaha R-N303D z kolumnami Indiana Line Nota 260X. Zestaw kosztuje u nas około 2000 zł., powinien Cię w pełni usatysfakcjonować. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano 31 lipca 2018 Do 25 metrów? No i jak to się ma do propozycji wyżej. Jednak tamto zagra lepiej. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arturas #6 Napisano 31 lipca 2018 Czyli S4 nie zgadzasz się z propozycją Q21 tak? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateo89 #7 Napisano 31 lipca 2018 Dzięki panowie za odpowiedź. Po gadam z rodzicami i może coś dołożę do tej kwoty by coś można było złożyć normalnego. @S4Homeile twoim zdaniem muszę wydać by złożyć co kolwiek normalnego? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #8 Napisano 1 sierpnia 2018 23 godziny temu, Arturas napisał: Czyli S4 nie zgadzasz się z propozycją Q21 tak? No nie. Bo podstawki i to przeciętne do 25 metrów to granie takie sobie. 20 godzin temu, Mateo89 napisał: Dzięki panowie za odpowiedź. Po gadam z rodzicami i może coś dołożę do tej kwoty by coś można było złożyć normalnego. @S4Homeile twoim zdaniem muszę wydać by złożyć co kolwiek normalnego? Za 2500 dostaniesz już coś lepiej. Za 3k masz większy wybór. Oczywiście mówię tu o cenach już po rabacie. Więc wyjściowo kupujesz niby produkty jeszcze droższe. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateo89 #9 Napisano 8 sierpnia 2018 @S4Homewięc co proponujesz w kwocie 2500 zł? Ostatecznie myślałem o czymś takim Pioneer NC-50DAB bo posiada odtwarzacz płyt a rodzicą zależy na cd bo mają bardzo dużo płyt które uwielbiają słuchać, na tym im zależy i te urządzenie jest bardzo kompaktowe plus jakieś kolumny podłogowe. Co to tym sądzisz? Wiem że kwota większą ale czy warto? Chyba nie ma więcej takich urządzeń jak pioneer z wbudowanym cd i do tego takich smuklych? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubakk #10 Napisano 8 sierpnia 2018 onkyo tx-8220 + pylon audio pearl 20 jeśli chciałbyś zmieścić się spokojnie w 2000zł a co z wieżą sony ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Top Hi-Fi & Video Design #11 Napisano 8 sierpnia 2018 Chyba nie ma drugiego takiego urządzenia jak NC-50DAB, ale generalnie nie gra to jakoś barfdzo wybitnie Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #12 Napisano 8 sierpnia 2018 To dobre urządzenie typu kombo. Jeśli ma.miec CD to polecam. Jak nie to nadal obstawiam Pioneera a30 ale z lepszymi kolumnami melodika bl40mkII albo magnat humidor. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateo89 #13 Napisano 9 sierpnia 2018 @S4Home a jakie kolumny polecisz do Pioneer NC-50DAB? Nie mogę wydać fortuny więc proszę o propozycję po maksymalnych rabatach już i najlepsze w danym przedziale cenowym. Tego pioneer mogę kupić za 1500 zł używanego ale z niemieckiego komisu audio, czy warto? Oczywiście sprawdzę go przed kupnem bo mam nie daleko by pojechać po niego. @Top Hi-Fi Poznań dla rodziców spokojnie wystarczy☺️ Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #14 Napisano 10 sierpnia 2018 Do tego Pioneera pole wm od monitorów elac b6 to małych podłogowek indiana linę nota 550. Napisz. Do mnie i cenę. Albo lepiej zadzwoń. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach