Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam. Chcę kupić dla rodziców amplituner i dwie kolumny w kwocie 2000 zł max . Interesuje mnie nowy sprzęt. Czy uda się coś ładnie grającego złożyć? Czy możecie coś sensownego doradzić? A może lepiej kupić soundbar? 

Napisano

Mateo lubię Cię bo jesteś tu znany, Miałeś ostre przejścia życiowe hi-fi, przecież wiesz że soundbar nie i po trzykroć nie! Sam poczytaj i sobie wybierz, bo potem będzie że znów ktoś Ci źle doradził, żeby lepiej grało to kup coś z używanych, nie ma nic na gotowe, musisz się wysilić i sam przejrzeć Internet i aukcje wszelakie i poczytać- pozdrawiam

Napisano

Cześć,

W tej cenie nie dostaniesz za wiele. Soundbar na pewno nie. Lepiej nie mieć nic.

A co do kolumn to jeszcze spoko za tysiaka dostaniesz Magnaty 1002 lub Heco Victa 702.

Ale elektronika za 1000 zł to albo słaba Yamaha RN303 albo dużo lepiej Pioneer A30 i pewnie w to bym uderzył + jakiś tani DAC do TV jak Fioo.

Piotrek

Napisano
23 godziny temu, Arturas napisał:

Czyli S4 nie zgadzasz się z propozycją Q21 tak?

No nie. Bo podstawki i to przeciętne do 25 metrów to granie takie sobie. 

20 godzin temu, Mateo89 napisał:

Dzięki panowie za odpowiedź. Po gadam z rodzicami i może coś dołożę do tej kwoty by coś można było złożyć normalnego. @S4Homeile twoim zdaniem muszę wydać by złożyć co kolwiek normalnego? 

Za 2500 dostaniesz już coś lepiej. Za 3k masz większy wybór. Oczywiście mówię tu o cenach już po rabacie. Więc wyjściowo kupujesz niby produkty jeszcze droższe. 

Piotrek

Napisano

@S4Homewięc co proponujesz w kwocie 2500 zł? Ostatecznie myślałem o czymś takim Pioneer NC-50DAB bo posiada odtwarzacz płyt a rodzicą zależy na cd bo mają bardzo dużo płyt które uwielbiają słuchać, na tym im zależy i te urządzenie jest bardzo kompaktowe plus jakieś kolumny podłogowe. Co to tym sądzisz? Wiem że kwota większą ale czy warto? Chyba nie ma więcej takich urządzeń jak pioneer z wbudowanym cd i do tego takich smuklych? 

Napisano

@S4Home a jakie kolumny polecisz do Pioneer NC-50DAB? Nie mogę wydać fortuny więc proszę o propozycję po maksymalnych rabatach już i najlepsze w danym przedziale cenowym. Tego pioneer mogę kupić za 1500 zł używanego ale z niemieckiego komisu audio, czy warto? Oczywiście sprawdzę go przed kupnem bo mam nie daleko by pojechać po niego. 

@Top Hi-Fi Poznań dla rodziców spokojnie wystarczy☺️