anderg Napisano 31 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2018 Ja pójdę żółwia wyprowadzić i pomyśle czy nie kupić 98 cali Telewizor LG 98UB980V Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 31 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2018 29 minut temu, anderg napisał: Ja pójdę żółwia wyprowadzić i pomyśle czy nie kupić 98 cali Telewizor LG 98UB980V zawsze chcialem miec zolwia:)mialbym sporo czasu na zastanawianie sie:P a tak z psami to szybko szybko bo to teriery.ja bym bral bez zastanowienia:P Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 1 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 maja 2019 Dnia 31.08.2018 o 16:47, Repugnant napisał: do stawki dodam jeszcze soniacza 85xg moze po takim czasie ktos cos podpowie:) Dnia 31.08.2018 o 16:16, anderg napisał: Ja pójdę żółwia wyprowadzić i pomyśle czy nie kupić 98 cali Telewizor LG 98UB980V zawsze chcialem miec zolwia:)mialbym wtedy duzo czasu na zastanawianie sie a tak z psami to zawsze szybko szybko bo to teriery:P Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 maja 2019 Udostępnij Napisano 3 maja 2019 ? Dnia 31.08.2018 o 17:47, Repugnant napisał: zawsze chcialem miec zolwia:)mialbym sporo czasu na zastanawianie sie:P a tak z psami to szybko szybko bo to teriery.ja bym bral bez zastanowienia:P Dnia 1.05.2019 o 15:13, Repugnant napisał: zawsze chcialem miec zolwia:)mialbym wtedy duzo czasu na zastanawianie sie a tak z psami to zawsze szybko szybko bo to teriery:P Po 8 miesiącach ta sama wiadomość? Coś się przycięło chyba Repugnant Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 4 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 maja 2019 o cholera faktycznie tak to jest jak sie nie sprawdza czy wszystko jest tak jak chcielismy:) chcialem tylko dopytac o soniacza 85xg jak wyglada na tle poprzednich modeli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts