Mariozdr Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Tak wiedziałem kupując swoją 740. 745 nie mieli na magazynach wtedy . 7 minut temu, Chilli napisał: Mam i ja. Co ciekawe na AVS dowiedziałem się, że jest następca czyli 745z kobaltową igłą/rysikiem 🙂 Tak, wiedziałem kupując swoją 740. 745 nie mieli na magazynach wtedy . 7 minut temu, Chilli napisał: Mam i ja. Co ciekawe na AVS dowiedziałem się, że jest następca czyli 745z kobaltową igłą/rysikiem 🙂 Tak, wiedziałem kupując swoją 740. 745 nie mieli na magazynach wtedy . Odpisz, cytując
Chilli Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Nadal chyba nie mają 😁 Przynajmniej w HIFI Odpisz, cytując
Mariozdr Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Chilli napisał: Nadal chyba nie mają 😁 Przynajmniej w HIFI Jest w popularnym serwisie aukcyjnym. Jakos od kilku dni Odpisz, cytując
Palmos Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 12 godzin temu, Rega napisał: Nowa ,,czapka,, dla Thorensa😉 Tylko obchodz się z nią bardzo ostrożnie. U mnie nowa pokrywa jest dużo bardziej podatna na zarysowania niż oryginalna. Mikro ryski powstają nawet od dotykania palcami. Odpisz, cytując
Rega Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Używam go tak rzadko, że nie ma obaw. Jestem leniwy, a używanie gramofonu wiąże się z częstym podrywaniem d... , więc samo przez się. Tylko od wielkiego święta. Odpisz, cytując
Recommended Posts