Rega Napisano 31 października 2025 Napisano 31 października 2025 Nowa ,,czapka,, dla Thorensa😉 2 Odpisz, cytując
Mariozdr Napisano 31 października 2025 Napisano 31 października 2025 Tak wiedziałem kupując swoją 740. 745 nie mieli na magazynach wtedy . 7 minut temu, Chilli napisał: Mam i ja. Co ciekawe na AVS dowiedziałem się, że jest następca czyli 745z kobaltową igłą/rysikiem 🙂 Tak, wiedziałem kupując swoją 740. 745 nie mieli na magazynach wtedy . 7 minut temu, Chilli napisał: Mam i ja. Co ciekawe na AVS dowiedziałem się, że jest następca czyli 745z kobaltową igłą/rysikiem 🙂 Tak, wiedziałem kupując swoją 740. 745 nie mieli na magazynach wtedy . Odpisz, cytując
Chilli Napisano 31 października 2025 Napisano 31 października 2025 Nadal chyba nie mają 😁 Przynajmniej w HIFI Odpisz, cytując
Mariozdr Napisano 31 października 2025 Napisano 31 października 2025 2 minuty temu, Chilli napisał: Nadal chyba nie mają 😁 Przynajmniej w HIFI Jest w popularnym serwisie aukcyjnym. Jakos od kilku dni Odpisz, cytując
Palmos Napisano 1 listopada 2025 Napisano 1 listopada 2025 12 godzin temu, Rega napisał: Nowa ,,czapka,, dla Thorensa😉 Tylko obchodz się z nią bardzo ostrożnie. U mnie nowa pokrywa jest dużo bardziej podatna na zarysowania niż oryginalna. Mikro ryski powstają nawet od dotykania palcami. Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 listopada 2025 Napisano 1 listopada 2025 Używam go tak rzadko, że nie ma obaw. Jestem leniwy, a używanie gramofonu wiąże się z częstym podrywaniem d... , więc samo przez się. Tylko od wielkiego święta. Odpisz, cytując
Pawel Laszenko Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Audio-Technica AT-LPW50PB Czy będzie to dobry wybór pod Pioneer SA 508 po całkowitym remoncie Odpisz, cytując
Mariozdr Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Dnia 29.10.2025 o 10:25, Mariozdr napisał: U mnie spore zmiany - teac TN 3b sprzedany. Za chwilę pokażę co w zamian .; 2 minuty temu, Mariozdr napisał: U mnie spore zmiany - teac TN 3b sprzedany. Za chwilę pokażę co w zamian .; Nowy nabytek to customowa robota : - napęd Victor TT 81 81 - ramię Sony PUA 1600s . Edytowano 2 godziny temu przez Mariozdr 1 Odpisz, cytując
Mariozdr Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, Mariozdr napisał: U mnie spore zmiany - teac TN 3b sprzedany. Za chwilę pokażę co w zamian .; Nowy nabytek to customowa robota : - napęd Victor TT 81 81 - ramię Sony PUA 1600s . Doszło też kilka nowych wkładek MM z epoki i nie tylko : - Grace F-7, Grace F-8 , Shure V 15 III, Empire 4000D/I - ciekawa kombinacja Goldring E z igłą VM95Sh. Odpisz, cytując
Recommended Posts