Rega Napisano 31 października 2025 Napisano 31 października 2025 Nowa ,,czapka,, dla Thorensa😉 2 Odpisz, cytując
Mariozdr Napisano 31 października 2025 Napisano 31 października 2025 Tak wiedziałem kupując swoją 740. 745 nie mieli na magazynach wtedy . 7 minut temu, Chilli napisał: Mam i ja. Co ciekawe na AVS dowiedziałem się, że jest następca czyli 745z kobaltową igłą/rysikiem 🙂 Tak, wiedziałem kupując swoją 740. 745 nie mieli na magazynach wtedy . 7 minut temu, Chilli napisał: Mam i ja. Co ciekawe na AVS dowiedziałem się, że jest następca czyli 745z kobaltową igłą/rysikiem 🙂 Tak, wiedziałem kupując swoją 740. 745 nie mieli na magazynach wtedy . Odpisz, cytując
Chilli Napisano 31 października 2025 Napisano 31 października 2025 Nadal chyba nie mają 😁 Przynajmniej w HIFI Odpisz, cytując
Mariozdr Napisano 31 października 2025 Napisano 31 października 2025 2 minuty temu, Chilli napisał: Nadal chyba nie mają 😁 Przynajmniej w HIFI Jest w popularnym serwisie aukcyjnym. Jakos od kilku dni Odpisz, cytując
Palmos Napisano 1 listopada 2025 Napisano 1 listopada 2025 12 godzin temu, Rega napisał: Nowa ,,czapka,, dla Thorensa😉 Tylko obchodz się z nią bardzo ostrożnie. U mnie nowa pokrywa jest dużo bardziej podatna na zarysowania niż oryginalna. Mikro ryski powstają nawet od dotykania palcami. Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 listopada 2025 Napisano 1 listopada 2025 Używam go tak rzadko, że nie ma obaw. Jestem leniwy, a używanie gramofonu wiąże się z częstym podrywaniem d... , więc samo przez się. Tylko od wielkiego święta. Odpisz, cytując
Pawel Laszenko Napisano wczoraj o 09:50 Napisano wczoraj o 09:50 Audio-Technica AT-LPW50PB Czy będzie to dobry wybór pod Pioneer SA 508 po całkowitym remoncie Odpisz, cytując
Mariozdr Napisano wczoraj o 10:23 Napisano wczoraj o 10:23 (edytowany) Dnia 29.10.2025 o 10:25, Mariozdr napisał: U mnie spore zmiany - teac TN 3b sprzedany. Za chwilę pokażę co w zamian .; 2 minuty temu, Mariozdr napisał: U mnie spore zmiany - teac TN 3b sprzedany. Za chwilę pokażę co w zamian .; Nowy nabytek to customowa robota : - napęd Victor TT 81 81 - ramię Sony PUA 1600s . Edytowano wczoraj o 10:26 przez Mariozdr 1 Odpisz, cytując
Mariozdr Napisano wczoraj o 11:08 Napisano wczoraj o 11:08 41 minut temu, Mariozdr napisał: U mnie spore zmiany - teac TN 3b sprzedany. Za chwilę pokażę co w zamian .; Nowy nabytek to customowa robota : - napęd Victor TT 81 81 - ramię Sony PUA 1600s . Doszło też kilka nowych wkładek MM z epoki i nie tylko : - Grace F-7, Grace F-8 , Shure V 15 III, Empire 4000D/I - ciekawa kombinacja Goldring E z igłą VM95Sh. Odpisz, cytując
burz Napisano wczoraj o 13:25 Napisano wczoraj o 13:25 (edytowany) Dzień słoneczny, więc wygrzewa się nowa wkładka. Zastąpiła Hankę SL. Edytowano wczoraj o 13:32 przez burz 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 3.02.2026 o 14:25, burz napisał: więc wygrzewa się nowa wkładka. Ty burżuju ! Zazdroszczę Odpisz, cytując
burz Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Oj tam, zaszalałem Edytowano 2 godziny temu przez burz Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 46 minut temu, burz napisał: Oj tam, zaszalałem Jak byś się chciał zamienić na M3 w blokach daj znać Odpisz, cytując
burz Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu (edytowany) Dociera się, ale już jest super - przestrzeń, szczegół, wokal, również lepszy dół w porównaniu do Hanki. A wszystko podane nienachalnie, ale dobitnie i jakoś tak aksamitnie. Przesłuchałem na razie 22 płyty. Pre wzmocnienie 60 dB, obciążenie 22 Ohm. Edytowano 37 minut temu przez burz Odpisz, cytując
Mariozdr Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu 2 minuty temu, burz napisał: Dociera się, ale już jest super - przestrzeń, szczegół, wokal, również lepszy dół w porównaniu do Hanki. A wszystko podane nienachalnie, ale dobitnie i jakoś tak aksamitnie. Przesłuchałem na razie 22 płyty. Pre wzmocnienie 60 dB, obciążenie 22 Ohm. Nie popisuj się;-) Odpisz, cytując
Recommended Posts