tomaliki Napisano 8 października 2018 Udostępnij Napisano 8 października 2018 Witam Szukam słuchawek z Bluetooth najlepiej nausznych żeby nie były zbyt duże. Głównie do słuchania muzyki elektronicznej , klubowej, disco ,rock... z fajnym niskim basem. Budżet do 700 zł Zależy mi też na odsłuchu po kablu i prowadzeniu rozmów telefonicznych. Czasami będą służyły też do biegania czyli muszą dobrze się trzymać na głowie. Wielkie dzięki za wszelkie info. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 października 2018 Udostępnij Napisano 9 października 2018 Witam, Pierwsze co przychodzi mi na myśl to Audio Technica ATH SR5BT. Są to słuchawki, które charakteryzują się wysoką szczegółowością jak na tę kategorię cenową. Dodatkowo nie mają najmniejszych problemów z łącznością i są bardzo dobrze wykonane. Mogą spokojnie służyć również jako słuchawki do biegania. Mamy zwarty bas, który jest dobrze kontrolowany. Alternatywą mogą być ATH ANC700BT, które posiadają aktywną redukcję szumów przydającą się podczas słuchania muzyki w mieście. Słuchawki są nieco cichsze niż SR5BT ale dzięki Noise Canceling możemy słuchać muzyki ciszej chroniąc swoje uszy przed nadmiernym hałasem. Brzmienie jest ocieplone i bardzo wypełnione. Pozdrawiam Szymon Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaliki Napisano 19 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 października 2018 Dnia 9.10.2018 o 11:41, Q21 napisał: Witam, Pierwsze co przychodzi mi na myśl to Audio Technica ATH SR5BT. Są to słuchawki, które charakteryzują się wysoką szczegółowością jak na tę kategorię cenową. Dodatkowo nie mają najmniejszych problemów z łącznością i są bardzo dobrze wykonane. Mogą spokojnie służyć również jako słuchawki do biegania. Mamy zwarty bas, który jest dobrze kontrolowany. Alternatywą mogą być ATH ANC700BT, które posiadają aktywną redukcję szumów przydającą się podczas słuchania muzyki w mieście. Słuchawki są nieco cichsze niż SR5BT ale dzięki Noise Canceling możemy słuchać muzyki ciszej chroniąc swoje uszy przed nadmiernym hałasem. Brzmienie jest ocieplone i bardzo wypełnione. Pozdrawiam Szymon Witam Właśnie miałem okazję odsłuchać ATH SR5BT i jak dla mnie to troszkę zbyt ciche i mało basów ? Może jakaś inna ciekawa propozycja ? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yattaman Napisano 19 października 2018 Udostępnij Napisano 19 października 2018 Osobiście posiadam Harman-Kardon BT, więc mogę coś o nich powiedzieć. Co prawda nie porównywałem ich z niczym innym, ale od początku zrobiły na mnie wrażenie. Dobrze wykonane, bardzo wygodne, fajnie wyglądają (jak dla mnie), no i przede wszystkim jakość dźwięku naprawdę dobra (mimo, że kabel wydaje się podejrzanie cieniutki). Mają wszystko, co takie słuchawki mieć powinny, więc powinieneś być zadowolony (widzę, że muzyki słuchamy podobnej). Jedyny problem, że już ich nie produkują, więc trzeba szukać na rynku wtórnym. Ja wyhaczyłem jakieś pół roku temu na znanym portalu aukcyjnym za 400 zł (około 50% ceny nowych). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 19 października 2018 Udostępnij Napisano 19 października 2018 Znacznie tańszą alternatywą mogą okazać się słuchawki Bluedio UFO 2 lub Victory 2 ( V2 ). Starsza wersja Victory oprócz podłączenia kablem analogowym mogła być podłączana światłowodem ( poza oczywiście bluetooth w które są wszystkie wyposażone ) . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 19 października 2018 Udostępnij Napisano 19 października 2018 Już wcześniej komuś doradzałem w podobnym wątku, Audiotechnica AR5BT. Moim zdaniem brzmią lepiej a niż SR5 BT Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 października 2018 Udostępnij Napisano 20 października 2018 Z słuchawek o mniejszych gabarytach warto posłuchać Jabra Revo . Obecnie można je kupić poniżej 500 zł , jednak początkowo były wycenione na 300$. Może ich bas nie jest aż bardzo przesadzony, jednak są to wyraźnie basowe słuchawki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 21 października 2018 Udostępnij Napisano 21 października 2018 Jabra chyba nie ma dobrej passy. Ceny szybko lecą w dół, ale chociaż dźwięk zostaje;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 22 października 2018 Udostępnij Napisano 22 października 2018 Ja ze swojej strony polecę test porównawczy MEE Audio Matrix3 i AKG Y45BT Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 25 października 2018 Udostępnij Napisano 25 października 2018 Widać spore różnice.....w rozmiarze słuchawek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 29 października 2018 Udostępnij Napisano 29 października 2018 Rozmiarowo rzeczywiście się różnią, ale przetwornik i w jednym, i w drugim modelu ma średnicę 40mm. Monika Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts