szelko Napisano 12 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2018 Czołem, szukam konkretnego wzmacniacza z konkretnymi inputami i outputami. 1. Muszę wejść do wzmaka optycznym z telewizora, to raz 2. Muszę mieć możliwość podłączenia aktywnych monitorów Eve SC205 do tego wzmaka i jak to zrobić najlepiej? (zakładam, że pre out, chyba że ktoś ma lepszy pomysł) 3. Muszę mieć możliwość wyboru, czy chce lecieć z głośników po bananie, czy z aktywnych monitorów. (nie może być tak, że wpinam się w pre out i grają wszystkie cztery paczki) Pozdrawiam i dziekuję, mam nadzieję, że takiego wątku nie było. P.S. pokój 16m2, paczki Acoustic Energy Aelite 2 oraz Eve SC205. Wzmak, który aktualnie posiadam - Cambridge Audio Azur 640a. Interesują mnie wzmaki do dwóch tysi, ale jeśli znacie jakiś za 3 tyśki, który spełnia te kryteria, to nie krępujcie się proszę, muszę sie rozeznać na rynku. https://www.richersounds.com/marantz-pm6006-uk-edition.html Czy audio out w tym wzmaku, to pre out? Jeśli tak, to czy ktoś miał styczność z tym wzmakiem w wersji UK? I czy to jest prawda? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 12 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2018 Hej Szelko. Mam od paru dni Audiolaba 6000A za 2,8k (Black Friday ale możesz podpytać Q21 o rabat bo stoi ponad 3k). Z pilota wybierasz czy ma działać jako Integra, Power (końcówka mocy) czy przedwzmacniacz. Jedna para RCA jest dedykowana do pre i power. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 12 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2018 Ojoj. Co na to Ken Ishiwata ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2018 Biorąc pod uwagę twoje preferencje to po prostu zrób listę które spełniają oczekiwania. Będzie ich pewnie 2,3 modele. Nie więcej. I odsłuchaj. Tyle Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szelko Napisano 12 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2018 Gdybym znalazł, to bym nie pisał tego posta. Zwracam się do specjalistów oblatanych w rynku, żeby mi powiedzieli, które konkretnie towary spełniają te kryteria. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 12 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2018 Spójrz na Audiolab 6000A, moim zdaniem sprawdzi się w Twoim systemie idealnie. Zapraszam na odsłuchy i indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szelko Napisano 12 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2018 Dzięki, to już jest wzięte pod uwagę. Znacie jakieś tańsze alternatywy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts